Frenkie de Jong: Barcelona není nejlepší tým na světě, ale pořád je ten nejkrásnější

Frenkie de Jong: Barcelona není nejlepší tým na světě, ale pořád je ten nejkrásnější

Záložník Frenkie de Jong je stále přesvědčen, že může v dresu Barcelony dosáhnout úspěchů. V rozhovoru se vyjádřil k dosavadnímu průběhu sezóny. 

"Někdy mě to překvapuje, ale pořád si o Barceloně myslím to samé. Neprožíváme teď zrovna nejlepší období, ale pořád je to ten nejkrásnější klub na světě."

Frenkie de Jong se nedávném zápase proti Bilbau objevil pouze na lavičce.

"Za tři roky jsem byl náhradníkem jen občas. Není nic neobvyklého, že se to během sezony občas stane vzhledem k tomu množství zápasů. Myslím si, že toho můžu ještě ukázat víc. Byly momenty, kdy jsem byl v lepší, a pak zase v horší formě. Věřím, že toho můžu týmu přinést víc. Můžu více vyčnívat." 

Přiznal, že čte španělská média, ne se vším, co se tam píše, ale souhlasí.

"Mám rád fotbal, takže všechny novinky čtu. Vím, že se toho namluví hodně. Někdy mám pocit, že někteří ty zápasy ani nesledují. Pokud se novináři navzájem kopírují, tak je něco asi špatně."

 

 

 

 

 

 


Zdroje: www.sport.es



Diskuze

Páni editoři, už řadu odvádíte opravdu dobrou práci. Proto taky už 15 let (ne-li víc) navštěvuju rád stránky fanklubu. Ale teď k vám mám stížnost.

Na sport.es, kam taky občas zabrousím, je teď, ke konci přestupového okna, hodně živo. Inaki Peña odešel hostovat do Galatasaraye, Aubameyang by hrál v Barçe téměř zadarmo, Diego Costa se jako volný hráč nabídl Barçe, PSG a FCB vyjednávají o Dembelém... Zkrátka spousta zajímavého čtení. A tady se objeví snad ten nejméně zajímavý článek. smiley

Chápu, stojí to čas a hádám, že z toho asi moc nekápne, pokud vůbec něco. No kdysi to bývalo teda lepší...

Nechci rýpat nebo na někoho útočit, to chraň Bůh! Jsem vděčný za jakýkoliv článek, kterej si můžu přečít v klidu bez slovníku. Ale číst, že je Barça nejkrásnější klub zrovna teď, kdy vrcholí lednové přestupy a v klubu se toho tolik děje, není úplně ono.

Ještě jednou děkuju všem editorům a omlouvám se, pokod jsem někoho svým komentářem urazil.

30.01.2022, 22:21
Tarja MilanBalage

Je to jednoduche, nema to kdo psat. :) Caltic tu daval nekolikrat clanek o hledani redaktoru, kazdy se muze zapojit. Bohuzel dlouhodobe nejsou lidi.

30.01.2022, 23:17
raval69 MilanBalage

Ale vždyť ty sám tady přece opakovaně tvrdíš, že to jsou vše bulvární drby, kterými se nemá cenu zabývat:-))))). Ne, promiň, dělám si jen trochu legraci. V práci máme hotové covidárium, tak jsem si řekl, že uberu na vážnosti - vše je vždy stejně nějak jinak:-)))). Ať se daří tobě i těm, co ve volném čase překládají tady ty články....

31.01.2022, 08:38
patrick MilanBalage
Senior editor

Pravidelně se přestupové informace shrnují na sociálních sítích a v krátkých zprávách tady na webu, celkový souhrn se pak dělá na konci přestupového období (viz dnešní článek) a po něm smiley Na denní přísun spekulací není prostor a ani poptávka, dříve lidé stejně psali, že jsou to jen bulvární kachny. Ale to hlavní se tu objeví, to si hlídáme smiley

31.01.2022, 17:08

Barcelona: Frenkie de Jong není nejlepší záložník na světě, ale pořád je ten nejkrásnější.

30.01.2022, 23:06
Klokanomet absint

smileysmileysmiley

30.01.2022, 23:13
Tarja absint

Tak to bych se hadala 😂

30.01.2022, 23:18

Pierre-Emerick Aubameyang souhlasí s hostováním v Barceloně

Pierre-Emerick Aubameyang ukázal, že jeho touha hrát za Barcelonu je obrovská. Ne pro peníze, ale proto, aby se znovu zařadil mezi nejlepší světové útočníky. Barcelona se pokusí zbavit se Ousmana Dembelého a pak bude moci přivést gabonského útočníka na hostování z Arsenalu Londýn.

Problém je v tom, že Dembéleho případ vázne na mrtvém bodě. Mateovi Alemanymu se podařilo přimět Aubameyanga, aby také pomohl.

Platový strop Barceloně nedává moc prostoru, Aubameyang však souhlasil, že bude hrát „prakticky za nic“, aby mohl strávit zbytek sezóny s Barcelonou.

To znamená, že pokud Barcelona uzavře dohodu s Arsenalem, bude moci útočník přijít na hostování bez ohledu na to, co se stane s Dembelém.

31.01.2022, 00:42
MilanBalage MilanBalage

Chtěl jsem to publikovat jako článek, abych se taky zapojil, ale buď jsem úplně blbej a neumím to, nebo to z mobilu nejde.. smiley

31.01.2022, 00:42
LeDavies MilanBalage

Já jsem četl že barca vyjednává s psg ohledně přestupu dembeleho...má se jednat o přestup 20mega+mauro icardi za dembeleho😀

31.01.2022, 11:39
karlos LeDavies

Barca chce 20M nebo Icardiho/Di mariu + Bernata. PSG nechce dát ani cent. :D

31.01.2022, 11:59

No vidíš Balagi, nakonec nový redaktor. Stejně tu píšeš pod každý článek odstavce. Takhle to bude aspoň prospěšné pro všechny. 😀

31.01.2022, 07:06

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 15
2. Real Madrid CF 14
3. Club Atlético de Madrid 11
4. Villarreal CF 11
5. Deportivo Alavés 10
6. Athletic Club 10
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 4
2. Kylian Mbappé 4
3. Oihan Sancet 3
4. Sandro 3
5. Ayoze Pérez 3
6. Lamine Yamal 3
8. Dani Olmo 3
10. Raphinha 3
23. Pedri 2
59. Jules Koundé 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat