Frenkie de Jong: V Barceloně jsem šťastný, chci tady hrát dlouho

Frenkie de Jong: V Barceloně jsem šťastný, chci tady hrát dlouho

V poslední době se hodně hovořilo o budoucnosti nizozemského záložníka, nyní však myslí pouze na angažmá v Barceloně.

"Jsem v Barceloně velmi šťastný. Chtěl jsem tady hrát už od mládí, takže být tady je pro mě splněný sen."

"Rád bych během těchto dvou let vyhrát nějaké trofeje. V tomhle směru jsem očekával více. Jsem tady ale šťastný a chci tady být spoustu let."

Jako záložník je de Jong rád, že může spolupracovat s Xavim, i přesto, že nedávno hrál pod svým krajanem Ronaldem Koemanem:

"Xavi byl záložník, takže to mi hodně pomáhá. Někdy zajdu za ním a ukazuje mi videa mých zápasů. K tomu mi říká svůj názor a ukazuje mi, jak bych mohl svou hru zlepšit."

"V porovnání se hrou Koemana je hodně věcí podobných. Samozřejmě má každý trenér svůj styl a způsob, jak začlenit své detaily."

Zpětně také hovořil o odchodu Messiho:

"Nejdříve jsem si myslel, že to není pravda. Byl jsem na letišti vyzvednout svého otce a bratra a tehdy jsem dostal zprávu, že Messi odchází."

"Podle mě je to nejlepší hráč všech dob jak v tréninku, tak v zápasech. Byl tváří tohoto klubu, takže jeho odchod byl pro nás všechny ránou. Stále nám chybí."

 

 


Zdroje: www.marca.com



Diskuze

Ja som stale skalopevne presvedčený, ze on je buducnost nasho klubu a spolu s Pedrim to najlepsie, co sme mohli ziskat. Zatial ma sice skokovitu formu, ale pri tom vsetkom co sa dialo v klube sa tomu nemozno cudovat. Mimochodom, Pedri sa od navratu zo zranenia neskutocne zmenil. Uz nevyzera ako mlade ucho ale ako harcovnik hrajuci 20 rokov. A mam taky dojem, ze ta zmena v hernom prejave je hlavne zasluha jeho navratu na travnik. A uz konecne zacal hrat aj riskantnejsie, co je len dobre.

20.02.2022, 07:35

Proti Neapoli ukázal, že Buse nahradit může a hlavně, že by ho nahradit už měl. Určitě to nebyl bezchybný a oslnivý výkon, ale na to, že na svém postu nehrál půl roku to dopadlo moc dobře.

20.02.2022, 08:31

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 15
2. Real Madrid CF 14
3. Club Atlético de Madrid 11
4. Villarreal CF 11
5. Deportivo Alavés 10
6. Athletic Club 10
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 4
2. Kylian Mbappé 4
3. Oihan Sancet 3
4. Sandro 3
5. Ayoze Pérez 3
6. Lamine Yamal 3
8. Dani Olmo 3
10. Raphinha 3
23. Pedri 2
59. Jules Koundé 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat