Griezmann: Doufám, že odehraju 200 zápasů a zapíšu se do historie klubu

Griezmann: Doufám, že odehraju 200 zápasů a zapíšu se do historie klubu

Griezmann si v prvním zápase letošní sezony LaLigy připsal 100. start za Barcelonu a dopomohl k výhře 4:2 nad Realem Sociedad. Toto se mu podařilo za dvě sezony v katalánském celku a 30letý útočník doufá, že se bude v tomto klubu nadále zapisovat do historie. Griezmann je třetím nejdražším hráčem v historii klubu a také i kvůli tomu byl především po jeho příchodu pod nátlakem, aby dokázal, že stálo za to utratit za něj tolik peněz.

"Je to pro mě jako sen být profesionálním hráčem. Užívám si fotbal a hru s míčem. Práce je pro mě to nejdůležitější a jsem rád, že sdílím šatnu s těmito spoluhráči," popisoval Griezmann.


Zdroje: www.kickoff.com



Diskuze

Myslím, že jakožto útočník je v aspektu návratů do obrany a celkově bránění jeden z nejlepších, ne-li nejlepší na světě. Na útočníka udělá strašný práce vzadu. Ač atlety a Simeoneho nemám rád, tak ta defenzivní škola je hodně znát.

21.08.2021, 12:26

Drzim mu palce, bez Messiho sa ukazuje ako vyborny tvorca hry, ktory zbytocne nedrzi loptu, tak, ako aj v Atleticu, co je asi aj dovod, preco ho zobrali.

21.08.2021, 13:19

Ja ho mám rad . Veľa ľudí ho hejtí, pretože nemá takú mágiu ako Leo či Neymar a očakávajú od neho veci, ktoré nikdy nerobil. Ale momentálne veľa tak kvalitných hráčov ako Griezz po trávnikoch nebeha . Prvú sezónu mal síce dosť chabú ale to pripisujem celkovo atmosfére v mužstve posledné tri roky ktorá bola biedna . Ale od nového roku to rozbalil naplno a má aj svetové čísla. Niekto namietne , že proti Top klubom sa nepresadzuje, ale to bolo podľa mna spôsobené aj Leovou pozíciou v mužstve . A s Depayom si zrejme porozumeli. Mimochodom, jeho chovanie po celu dobu je príkladne a ide príkladom aj mladším hracom

21.08.2021, 14:19

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 18
2. Real Madrid CF 14
3. Athletic Club 13
4. Club Atlético de Madrid 11
5. Villarreal CF 11
6. Deportivo Alavés 10
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 6
2. Raphinha 5
3. Ayoze Pérez 4
4. Kylian Mbappé 4
5. Oihan Sancet 3
8. Lamine Yamal 3
10. Dani Olmo 3
23. Pedri 2
60. Jules Koundé 1
61. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat