INIESTA: BYLO BY DIVNÉ VIDĚT NEYMARA ZPÁTKY V BARÇE

INIESTA: BYLO BY DIVNÉ VIDĚT NEYMARA ZPÁTKY V BARÇE

Dny barcelonského kapitána v jeho milovaném klubu se pomalu chýlí ke konci. Při jedné z posledních událostí coby hráče Barcelony pohovořil Iniesta nejen o své budoucnosti, ale také o případném příchodu Neymara či Griezmanna.

Andrés Iniesta si včera během komerční akce našel čas na zodpovězení několika otázek a jedna z nich směřovala na možný odchod Neymara z PSG, který je ve Francii údajně nespokojený. Objevily se spekulace, že by se po Mistrovství světa mohl vrátit do Barcelony.

"Nemyslím si, že by s tím byly nějaké problémy v šatně, ale pro mě by bylo tak trochu divné, kdybych jej viděl zpátky v Barçe," vyprávěl Iniesta. Další žhavou spekulací je možný příchod Antoineho Griezmanna. "Vím, že Griezmann je momentálně jedním z nejlepších útočníků, ale nemám nejmenší tušení, co se stane v budoucnosti. Teď je hráčem Atlética a to se nezmění, ať už bych o něm řekl cokoliv. Kdyby se nakonec k Barceloně přidal, byla by to skvělá posila."

Další otázky se samozřejmě týkaly toho, zda už si Iniesta vybral své další působiště. "Své rozhodnutí oznámím, až skončí liga a až si splním všechny své povinnosti vůči klubu. Je pravda, že mám různé nabídky, o kterých přemýšlím. V příštích 10 dnech se pokusím vybrat si tu možnost, která pro mě bude nejlepší po všech stránkách."

"Budu se snažit, abych nic nepokazil, protože si uvědomuju, jak složité je opustit klub mého života."

"Není to o penězích, i když nabídky jsou v tomhle směru dost vysoké. Jde mi o fotbal, o město, o podmínky a o všechno kolem, co by mě mohlo ovlivnit, ať už půjdu kamkoliv."

"Je to o úrovni fotbalu a o image, takže půjdu někam, kde bych si hru mohl užívat tak jako tady, ale musím myslet také na rodinu."

Trest pro Sergiho Roberta je i podle něj nepřiměřený. "Pravdou je, že trest je obzvlášť přemrštěný a když se podíváte na videa a jiné úhly, i celá ta situace je diskutabilní. Červená, žlutá nebo oranžová, čtyři zápasy jsou podle mě přehnané."

Na závěr padl dotaz na to, zda jej některý současný hráč dokáže nahradit. "Velcí hráči jako Carles Puyol, Victor Valdés nebo Xavi odešli přede mnou a nešlo o to nahradit je. Ze současného kádru by mě mohli napadnout hráči jako Philippe Coutinho či Denis Suárez, ale byla by chyba chtít po nich, aby mě nahradili."


Zdroje: marca.com, as.com



Diskuze

Iniesta je jeden z mála, který umí mluvit stejně dobře jako hrát. Hráč, který ho biď jen částečně zastoupí, se dříve či později najde. Ale hráč s jeho osobností nám, mně, bude chybět hodně dlouho.

11.05.2018, 13:19
Vitessen Vitessen

Byť

11.05.2018, 13:20

Tak prý už je s baletkama domluvenej za cenu 300 mega... smiley

A já bych jim ho přál, sedne tam...
A i když je to nesmírně kvalitní čutálista, souboj s Madridem by zase nabral na obrátkách, poněvadž povězme si na rovinu - máme toto léto jedinečnou příležitost seskládat okolo Mesiáše tým, který bude dokonalý a vyvážený po všech směrech. Z prodeje toho kokotka máme 2 supr hráče (demboš mne začíná utvrzovat v tom, že z něj možná fakt něco bude a že možná,možná nebyl marnou investicí) a řekl bych i slušný prostředky na to další excelentní playery dotáhnout.
Jasnej je asi Grizzy a Arthur. Klub ale nesmí usnout na vavřnech a kout železo dokud je žhavý - okamžitě doladit přestup mladýho Kliverta, byť by měl zůstat v Ajaxu ještě na hostovačce.

11.05.2018, 18:00

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 21
2. Real Madrid CF 17
3. Club Atlético de Madrid 15
4. RCD Mallorca 14
5. Villarreal CF 14
6. CA Osasuna 14
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 7
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Lamine Yamal 4
13. Dani Olmo 3
29. Pedri 2
69. Jules Koundé 1
70. Ferrán Torres 1
101. Pablo Torre 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat