JAK JE TO S TÍM INIESTOU?

JAK JE TO S TÍM INIESTOU?

Andrés Iniesta při svém návratu z reprezentačního srazu popřel, že by jeho dohoda o prodloužení s Barcelonou byla hotová, nechtěl tím však vyvolat žádnou kontroverzi. Ve skutečnosti se mu nabídka klubu líbí a mělo by jít jen o to, že nejsou doladěny některé důležité aspekty.

Příjezd Andrése Iniesty na letiště v Barceloně vyvolal téměř až mediální bouři, což rozhodně nebylo úmyslem barcelonského kapitána. Iniestovo "ne" bylo vytrženo z kontextu a šlo spíše o to, že hráč byl otráven z dotěrných novinářů.

Iniesta tím nechtěl naznačit, že jeho budoucnost by mohla být mimo Barçu. Jeho přáním je zůstat a jeho agent Ramon Sostres na tom pracuje. I když ve vyjednávání existují v určitých ohledech různé názory, obě strany chtějí dosáhnout dohody.

Barça Iniestovi nabídla smlouvu nastavenou tak, že by měl každý rok možnost ji prodloužit či ukončit. To se barcelonskému kapitánovi líbí, cítí však, že některé podmínky nejsou nastaveny tak, jak by si hráč jeho významu zasloužil. Klub by tedy měl nabídku vylepšit, aby k dohodě došlo.

Vyjednávání tedy formálně proběhlo i s detailně sepsaným návrhem, proto Bartomeu použil slova, že "dohoda je v podstatě hotová," i když je jasné, že stále ještě potřebuje doladit. V následujících několika týdnech by mělo vyjednávání pokračovat.

Aby Bartomeu rozptýlil jakékoliv pochybnosti, navštívil včera trénink prvního týmu, na kterém se s Iniestou setkal. Nejspíše tím chtěl naznačit, že obě strany mají doopravdy zájem na tom, aby Iniesta svůj kontrakt prodloužil.

Fanoušky daleko více uklidnil Andrésův otec José Antonio Iniesta, který si je jistý, že jeho syn novou smlouvu podepíše.

"Mluvím se svým synem každičký den a on nikdy nelže. Nemyslím si, že ohledně prodloužení nastane nějaký problém."

"Na profesionální úrovni Andrés nikdy neoblékne jiný dres než Barçy, aby proti ní nemusel hrát."

"S tím, jak na sebe dbá, může hrát v Barçe důležitou roli ještě dva nebo tři roky."


Zdroje: sport-english.com



Diskuze

To je bartomeuovo PR ?

08.09.2017, 08:13
Tarja antimadrista

Jojo, (zrovna já) jsem Bártův nastrčený agent. smiley Všechno je to jen další kampaň proti němu! smiley

08.09.2017, 08:56

Aby nedopadl jak Jágr

08.09.2017, 20:59

Andrés podepíše a věřím, že ještě chytne druhý dech a než ukončí kariéru, tak přispěje k dalšímu triumfu milované Barcesmiley

09.09.2017, 09:49

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 21
2. Real Madrid CF 18
3. Club Atlético de Madrid 16
4. Athletic Club 14
5. RCD Mallorca 14
6. Villarreal CF 14
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 7
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Giovani Lo Celso 5
7. Lamine Yamal 4
13. Dani Olmo 3
29. Pedri 2
70. Jules Koundé 1
71. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat