JAK SE GOMES CÍTIL PO PÍSKOTU VLASTNÍCH FANOUŠKŮ?

JAK SE GOMES CÍTIL PO PÍSKOTU VLASTNÍCH FANOUŠKŮ?

André Gomes nejspíše prožívá nejhorší dny od podpisu s Barcelonou. Letní posila z Valencie, která byla velkým překvapením, stále nenachází své místo v týmu a zároveň je hráčem, o kterém se nejvíce pochybuje. Nedůvěru v portugalskou hvězdu dali fanoušci hlasitě najevo, když jej při střídání v nedělním zápase proti Leganés vypískali. A mladý Portugalec na tom teď není psychicky nejlíp.

André Gomes prožil něco jako osobní drama. Pískot mu po psychické stránce velmi ublížil, protože mu došlo, že většina fanoušků Barcelony je proti němu. Chování fanoušků však bylo příliš kruté, dalo by se říci, že i nespravedlivé, protože špatným obdobím prochází celý tým.

Pískot se nelíbil ani Gomesovým spoluhráčům. Největší osobnosti týmu, v čele s Luisem Enriquem a Lionelem Messim, se pokusili Portugalce povzbudit. Připomínali mu, že hrát za Barcelonu občas znamená, že musíte zaplatit podobnou daň.

Gomes ani neměl původně hrát, ale protože byl Busquets suspendován a Iniesta ještě není zcela fyzicky fit, Lucho se nakonec rozhodl, že jej postaví. A Gomes si prožil nejhorší den v dresu Barcelony. I když přišel z Valencie, kde na něj byly také kladeny náročné požadavky, tak výrazná kritika na něj v jeho 23 letech byla příliš moc.


Zdroje: sport-english.com



Diskuze

Chudacik malicky... Snad ho vsak aj napadlo pri myslienkach ukrivdenia v jeho audinke na ceste domov, ze mozno keby nehral fakt hovno tak by na neho ti zli ujovia nepiskali.

23.02.2017, 09:49
Tarja Alirael

smiley Očividně víš, jaké to je, být psychicky na dně.

23.02.2017, 10:04
Alirael Tarja

si piš smiley

23.02.2017, 10:55

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 21
2. Real Madrid CF 18
3. Club Atlético de Madrid 16
4. Villarreal CF 15
5. Athletic Club 14
6. RCD Mallorca 14
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 7
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Giovani Lo Celso 5
7. Lamine Yamal 4
13. Dani Olmo 3
30. Pedri 2
70. Jules Koundé 1
71. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat