Joan Laporta o Lewandowském, de Jongovi a Dembélém

Joan Laporta o Lewandowském, de Jongovi a Dembélém

Joan Laporta v rozhovoru pro Catalunya Radio hovořil o aktuálních tématech. Vyjádřil se k ekonomické situaci v klubu, ale odpovídal také na otázky o některých hráčích.

Lewandowski

"Necháme pracovat tým a personál, nemohu odpovědět podrobně, protože pracujeme na tom, aby byl tým konkurenceschopný. Není to jednoduché, přišli jsme v těžké ekonomické situaci. Haaland, nebo Lewandowski? Nezáleží na tom, kdo se mi líbí více. Hodně se mi líbí také Ansu Fati."

Dembélé

"Myslím si, že chtěl zůstat, ale lákají ho jiné možnosti, které jsou lepší než naše. Nabídka byla učiněna před nějakou dobou a mají prostor s jejím vyhodnocením až do konce sezóny. Uvítali bychom dřívější odpověď, ale nemůžeme je nutit. Učinili jsem nabídku, protože ho má trenér rád a já také. Nabídli jsme opravdu hodně, pokud vezmete v úvahu ekonomickou situaci klubu. V šatně má hráč dobré vztahy, přátelí se s Aubou, ale jsou to agenti, kteří se starají o jeho budoucnost."

Frenkie de Jong

"Udelámě to, co je pro klub nejvýhodnější. Pokud budou finance fungovat, žádný hráč neodejde z ekonomických důvodů. Na sportovním poli kralují Xavi a Alemany a ti o tom rozhodnou."

Dani Alves

"Dani splnil cíle, pro které byl podepsán. Nyní čeká na jednání, které rozhodne o jeho budoucnosti. Chce hrát na Mistrovství světa a jeho přístup se nám líbil. Jeho plat byl minimální a pomohl novým hráčům s adaptací."

Mbappé

"Ačkoliv jsme mohli Mbappého podepsat, neuděláme to. Požaduje 40 až 50 milionů eur čistého. Nebudeme investovat takovou částku, bylo by to urážlivé pro ostatní hráče."


Zdroje: www.sport.es



Diskuze

Haaland je už podepsaný v City. Mbape má předběžnou dohodu s Realem. Fati jakožto rekordman LM, La ligy i copa del rey a muže mít zářnou budoucnost. Kvůli jeho četným zraněním v nízkém věku, je však nezbytné mít kvalitní hrot. Vzhledem k platovým požadavkům je Lewa ideální řešení. Žádný hráč neodejde z ekonomických důvodů smiley

20.05.2022, 15:16

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 15
2. Club Atlético de Madrid 11
3. Real Madrid CF 11
4. Villarreal CF 11
5. Deportivo Alavés 10
6. Athletic Club 10
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 4
2. Oihan Sancet 3
3. Sandro 3
4. Ayoze Pérez 3
5. Lamine Yamal 3
7. Dani Olmo 3
8. Raphinha 3
21. Pedri 2
59. Jules Koundé 1
60. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat