Koeman: Od hráčů cítím podporu

Koeman: Od hráčů cítím podporu

Barcelona prohrála i druhé utkání v základní skupině Ligy mistrů. Na hřišti Benficy padla 0:3 a tlak na trenéra Koemana sílí. Sám kouč dal ale jasně najevo, že ze strany svých hráčů cítí podporu.

"Od svých hráčů cítím podporu," řekl na pozápasové tiskové konferenci.

"Mohu se vyjádřit pouze ke svému týmu a jeho práci. Ohledně věcí uvnitř klubu mluvit nemohu."

Za výkonem týmu si Koeman stojí.

"Je těžké přijmout ten výsledek, neodpovídá tomu, co jsme viděli na hřišti. Myslím si, že až do toho gólu na 2:0 jsme hráli dobře a měli jsme šanci dát gól. Jenom tak můžete měnit hru. Pokud mají málo šancí a stačí jim to, aby dali tři góly, pak je to velký rozdíl."

Koeman odmítá tvrzení, že by to pro něj byl nejhorší zápas trenérské kariéry.

"Žádný trenér to nemá jednoduché. Když v Barceloně prohrajete dva zápasy Ligy mistrů, ocitnete se v nepříjemné situaci. Úplně to chápu. Snažíme se něco změnit a tým potřebuje čas. Musíme vyhrávat naším stylem, držením míče a vytvářením šancí. V tom zápase jsme to dělali, ale kdo nedá gól, ten nevyhraje. Výhra vás uklidní, ale v případě prohry je budoucnost trenéra nejistá. Tak už to prostě je."


Zdroje: www.marca.com



Diskuze

Stream jsem vypnul hned, co jsem viděl to Koemanovo zasr*né 3-5-2 nebo co to bylo za pi*ovinu.. NIKDY to se třema stoperama nevyšlo! Ale on to tak pořád bude stavět...
Měl by skončit, dokud zbývá do konce ligy hodně kol a naděje na TOP 4 a účast v příštím ročníku Ligy mistrů pořád žije. LM jsou prachy a ty my potřebujeme! Bojím se, že s Koemanem příští rok žádná LM nebude..

30.09.2021, 12:47
Puyol MilanBalage

Španělská média připomínají, že Koeman bere ročně v přepočtu 300 milionů korun, přičemž nástupce by podle "ekonomických" pravidel španělské nejvyšší mohl brát jen třetinu dané částky. S ohledem na odstupné a náklady na nového trenéra je tudíž nepravděpodobné, že by Barcelona sáhla k trenérské rošádě. To snad není pravda? On si zaslouží nějaké odstupné? Za co vždyť po..alsmileyco mohl ,vyštval Suáreze,pokud zůstane tak nám uteče Collado, Puig,Peňa a Manaj.Pořád stavěl Griezmanna teď Coutinha.

30.09.2021, 18:49
MilanBalage Puyol

Děláš si pr*el?? smiley
Tak ti tady teď říkám a myslím to smrtelně vážně! - pokud Koeman zůstane dýl než jeden zápas, budeme letos rádi za 3. místo ve skupině LM a z EL vyletíme hned s prvním trošičku zvučnějším soupeřem. No a příští rok u nás LM nebude vůbec. Budeme vůbec rádi za jekékoliv evropské poháry..
Zní to asi tragicky, KÉŽBYCH SE MÝLIL! Ale obávám se, že tohoto scénáře se s Koemanem dočkáme...

30.09.2021, 19:22
Puyol MilanBalage

První část psali na netu a druhou část jsem dopsal já. A také si myslím, že Koeman měl skončit po loňské sezoně.

30.09.2021, 20:28

Oni ti hraci asi nereknou ze jsi ko..t!

30.09.2021, 21:17

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 15
2. Real Madrid CF 14
3. Athletic Club 13
4. Club Atlético de Madrid 11
5. Villarreal CF 11
6. Deportivo Alavés 10
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 4
2. Kylian Mbappé 4
3. Oihan Sancet 3
4. Iago Aspas 3
5. Sandro 3
7. Lamine Yamal 3
9. Dani Olmo 3
11. Raphinha 3
23. Pedri 2
60. Jules Koundé 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat