Laporta: Barcelona neudělá obchody, které by ohrozily klub

Laporta: Barcelona neudělá obchody, které by ohrozily klub

Barcelona dlouhodobě usiluje o příchod Erlinga Haalanda. V poslední době se však hovoří o tom, že by tento přestup byl velmi komplikovaný, což potvrzuje také prezident Laporta. Ten se již několikrát nechal slyšet, že nebude provádět obchody, které by ohrozily klub.

"Nebudu mluvit o konkrétních hráčích, ale mohu vám říci, že neuděláme žádné obchody, které by ohrozily klub," řekl Laporta pro Mundo Deportivo.

"Členové mohou být klidní, protože nad operací takového rozsahu neuvažujeme. Většina hráčů do Barcelony chce. Líbí se jim klub, naše filozofie, náš způsob práce a pojetí fotbalu. Vidíme to v mnoha případech a to je dobře."

"Hráči se budou muset přizpůsobit platové úrovni Barcelony a ekonomické struktuře, která zachovává udržitelnost a rovnováhu klubu."

Vzhledem k tomu, že je Real Madrid hlavním favoritem na zisk Mbappého, byl prezident dotázán také na tohoto hráče:

"Vedení pracuje na vylepšení našeho týmu. Chci, aby každý pochopil, že stavíme tým, který bude nade vše. Naopak nechceme prosazovat nebo hledat hráče, kteří by byli bráni na úkor klubu."

 

 


Zdroje: www.marca.com



Diskuze

Alemany bude mať v lete roboty ako na kostole. Umtiti, Lenglet, Puig, Braithwaite, Depay, Pjanic, Coutunho, Trincao+ kontrakty do toho, dnes som zachytil, ze poziada vedenie Pikaca, Busa a Albu o dalsie znizenie platov. No bude to perne leto.

27.03.2022, 14:03
cechoma blaugrana

Skoro bych chtěl říct, aby šel Alba, Bus a Pique do důchodu, nebo do Ameriky a platy bychom měli vyřešené. Ale když oni chytli takovou druhou slinu, že by to byla velká škoda.

Každopádně Haaland podle mě nepřijde. Škoda to je, na druhou stranu vždycky je možné, že by se u nás neprosadil. Takových přestupu v posledních létech bylo po světě. Jen Real jich má několik na kontě.

27.03.2022, 19:24
blaugrana cechoma

Bus skonci v lete 23, Pikac ma do leta 24, ale keby ho klub poziadal o rozviazanie kontraktu skôr, tak by isto na to kývol, lebo Barcu miluje. Albič by mohol tiez ukoncit svoju put po buducej sezone. Vysnivana nahrada Gaya, ale ani Grimaldo ci Angelino by nemuseli byt zlí.

27.03.2022, 20:05

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 15
2. Club Atlético de Madrid 11
3. Real Madrid CF 11
4. Villarreal CF 11
5. Deportivo Alavés 10
6. Athletic Club 10
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 4
2. Oihan Sancet 3
3. Sandro 3
4. Ayoze Pérez 3
5. Lamine Yamal 3
7. Dani Olmo 3
8. Raphinha 3
21. Pedri 2
59. Jules Koundé 1
60. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat