Laporta: LaLiga by mohla být flexibilnější

Laporta: LaLiga by mohla být flexibilnější

Laporta promluvil na tiskové konferenci při příležitosti představení Emersona a vyjádřil se k Messiho situaci. Je toho názoru, že by LaLiga měla být flexibilnější, co se ekonomických pravidel týče.

"Hráče, které jsme přivedli do klubu, máme povolené, pravidla finanční fair play jsme neporušili. Přáli bych si ale, aby byla LaLiga v tomto ohledu flexibilnější. Jiné ligy z celého světa to pro své týmy třeba udělaly. Potom bychom mohli přivést více hráčů."

"Co se Messiho týče, je to na dobré cestě. Snažíme se vyřešit problémy, které je zapotřebí řešit. Je to důležité a věnujeme tomu velké úsilí. Všichni chceme Messiho v LaLize, protože je to superhvězda a přitahuje pozornost všech fanoušků a jeho přítomnost pomáhá celé soutěži. Na větší flexibilitě LaLigy se shoduji také s prezidentem Getafe," vysvětloval prezident.

"Pořád na tom pracujeme, ale některé problémy se nám ještě nepodařilo vyřešit. Věci se vyvíjejí dobře. Řekli jsme, že uděláme cokoliv, co bude v našich možnostech, aby Messi v Barceloně pokračoval a na tom stále pracujeme."

"Chce zůstat v Barceloně a my to chceme uskutečnit. Je to jeho priorita a za to jsme opravdu vděční. Jestli se mi o Messim zdá? No jistěže ano, jsou to ty nejhezčí sny," řekl Laporta.


Zdroje: www.marca.com



Diskuze

Ehm…co to jako mělo znamenat tohle vyjádření k Messimu? No, jsem zvedavy na tiskovku v 11:00.

06.08.2021, 09:32

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 18
2. Real Madrid CF 14
3. Athletic Club 13
4. Club Atlético de Madrid 12
5. Villarreal CF 11
6. Deportivo Alavés 10
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 6
2. Raphinha 5
3. Ayoze Pérez 4
4. Kylian Mbappé 4
5. Oihan Sancet 3
8. Lamine Yamal 3
10. Dani Olmo 3
23. Pedri 2
61. Jules Koundé 1
62. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat