Laporta: Nyní budeme pracovat na posílení obrany

Laporta: Nyní budeme pracovat na posílení obrany

Prezident Barcelony naznačil, že se klub nyní zaměří na posílení obrany. Potvrdil to během rozhovoru pro mexickou stanici TUDN.

"Nyní je čas zapracovat na posílení obrany. Xavi nám doporučil několik hráčů a já doufám, že ještě uděláme Culés radost. Soutěžili jsme s týmy jako PSG a Chelsea o podepsání Roberta a on chtěl přijít tady. Musíme mu za to poděkovat a také za to, že zvládl ten velký tlak," řekl.

O Lewandowském pokračoval dále:

"Myslím si, že takového útočníka by si přál také Johan Cruyff. On vždycky říkal, že potřebujeme hráče, kteří tady chtěji hrát."

Vyjádřil se také ke komentářům ohledně jeho věku:

"Je to hráč, který se o sebe velmi dobře stará. Jeho žena je výživová poradkyně a když máte ženu, která vám pomůže s kontrolou vaší kondice…"

"Barcelona potřebuje hrotového útočníka. Je to stroj na góly. Tento hráč několikrát vyhrál Zlatou kopačku a každý skvělý tým potřebuje útočníka, který dává spoustu gólů."

Dodal také, že má dobrý pocit z lepšící se finanční situace klubu:

"Jsem optimistický vzhledem ke zlepšení finanční situace a k podpisům. Chceme vybudovat konkurenceschopný tým a Xavimu přivést ty správné hráče. Myslím si, že jsme na správné cestě."

 


Zdroje: www.sport.es



Diskuze

Takže predpokladám , že Kounde je tutovka. Od známeho , ktorý dočasne žije v Barcelone je vraj Kounde meno , ktoré najviac rezonuje medzi Cule. A keďže Koulibaly je v Chelsea a spája sa s ňou aj Kimpembe, De Ligt je už v Bayerne , dáva to celkom zmysel. Ako mať stopérsku dvojicu Kounde - Araujo je pre mňa pekná predstava. Braithwait vraj kývol na ponuku Ajaxu a Umtiti vraj dojednáva prestup niekam do Serie A. Rysuje sa to dobre

19.07.2022, 15:28
karlos Andreas

Tak to jsou jen a jen dobré zprávy. Koukej ze známého zase něco vyšťourat 😄

19.07.2022, 16:21

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 15
2. Club Atlético de Madrid 11
3. Real Madrid CF 11
4. Villarreal CF 11
5. Deportivo Alavés 10
6. Athletic Club 10
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 4
2. Oihan Sancet 3
3. Sandro 3
4. Ayoze Pérez 3
5. Lamine Yamal 3
7. Dani Olmo 3
8. Raphinha 3
21. Pedri 2
59. Jules Koundé 1
60. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat