Laporta: Nemohu vyloučit návrat Messiho a Iniesty

Laporta: Nemohu vyloučit návrat Messiho a Iniesty

Dnešní představení Daniho Alvese na Camp Nou bylo plné emocí. Laporta poděkoval Danimu za příchod i za to, na jaké ekonomické podmínky přistoupil a připustil, že návrat Iniesty a Messiho nevylučuje.

"Děkuji ti, že ses vrátil. Znova to dokážeme, Dani. Je to den plný emocí, opakují se ty, co jsme prožívali, když jsi do Barcelony přišel poprvé."

"Je to hráč s největším počtem trofejí v historii. Řekl mi, že se chtěl vrátit a pomoct týmu, který se právě formuje. Po fyzické stránce je na tom opravdu dobře. Pamatuju si, jak mi říkal, že když byl malý, běhal nebo chodil pěšky 20 km do školy. Je to člověk, který rád soutěží a tu energii přenáší na celý tým."

A co řekl Laporta na možný návrat Messiho a Iniesty?

"Nevylučuju to. To stejné se stalo s Danim. A chci mu poděkovat, protože viděl, v jaké jsme situaci a chtěl nám pomoct. Také mu děkuji za to, na jaké ekonomické podmínky přistoupil. Chceme tuto situaci obrátit k lepšímu a já oceňuji jeho snahu."

"Je jedním z lidí, kteří klub udělali takový, jaký teď je. Messi a Iniesta jsou úžasní, nemůžu předpovídat budoucnost, ale i oni klub dostali na vysokou úroveň a musíme na ně myslet, i když mají smlouvy s jinými kluby. Nikdy nevíte, co se může stát," vysvětlil Laporta.


Zdroje: www.marca.com



Diskuze

Na jednu stranu jsem rád, že se Dani vrátil, zkušenosti předat může mladým, ale nebrat jim herní vytíženost. Hrát bych ho nechal tak 20 minut v zápase. Ale klidně se může stát, že výkonnostně bude lepší než naši mladí a zahraje si více. Návrat Iniesty a Messiho? Nedělejme prosím z toho domov fotbalových důchodců. Messi možná jako hráč, ale Iniesta do managementu.

17.11.2021, 22:54
raval69 Johny Rivers

Určitě. Messi myslím byl v posledních letech v Barce dost nešťastný. Ale teď to vypadá, že mu došlo, jak mu jeho starý domov chybí a já osobně si moc přeji, aby se k nám ještě někdy na trávník vrátil. Zkušenost v PSG mu je dobrá v tom, že pochopil, že nejlepší město na světě pro život vrcholového fotbalisty je Barcelona! A cítím, že i Laporta by se s ním rád udobřil.

18.11.2021, 10:16

Pro Messiho by byl odchod z PSG vydvobozením. Jeho nedávno sdílená fotka od Eiffelovky krásně dokazovala, jak moc ho Paříž "baví"...
Po zápase ARG - BRA skandoval celý stadion jeho jméno, v Paříži se na něj bučí nebo ho zbaběle haní přes soc. média.
Když jsem viděl fotku, jak Leo při přímém kopu leží za zdí, aby ji soupeř nepodstřelil, tak jsem nevěřil. Přišlo mi neuvěřitelně nedůstojné nechat nejlepšího hráče historie fotbalu ležet někde na zemi...

18.11.2021, 11:36
MilanBalage MilanBalage

Bohužel ho Laporta neměl nechat odejít. Aspoň ne takovým způsobem.. Podobná nabídka jako teď u Daniho měla přijít v létě i u Messiho. Laporta evidentně neudělal pro jeho setrvání maximum, ačkoliv tvrdil opak... Teď už je na všechno pozdě, Leo je pryč a upřímně nevěřím, že se jako hráč vrátí.

Mimochodem, ten jeho úprk do Argentiny na repre sraz, dost dobré!!! smiley

18.11.2021, 11:38
MilanBalage MilanBalage

Jo a pokud jde o Iniestu, ten sám kdysi prohlásil, že se do klubu vrátit chce, ale až po aktivní kariéře. Čili jeho návrat coby hráče se ASI konat nebude..
Upřímně - při vší úctě k Iniestovi - nemyslím si, že by ještě byl pro tým přínosem...

18.11.2021, 11:55

Podle me bude Messi zpět teď v zimním období nebo na konci sezony. Myslím, že jeho odchodem tropí on Barca i PSG. Tak snad si to všichni co nejdříve uvědomí.

18.11.2021, 12:32
MilanBalage larnel

Jak bys ho chtěl dostat zpátky? Poprosit vedení PSG, aby nám ho vrátili? smiley

18.11.2021, 13:31
MarcoFCB MilanBalage

Měl to podepsat jen na rok, a ne na dva..

18.11.2021, 13:38
larnel MilanBalage

Myslím, že vytrucovat si přestup bude umět. Odešel tam zadarmo, prý se na prodeji suvenýrů už několikrát platově vrátil, tak proč by ho násilím drželi? Je to jiné než Neymar, za kterého vyplázli spoustu peněz. A že by ho tam nějak herně potřebovali se říct nedá-teda-teda aspoň prozatím.

18.11.2021, 14:24
raval69 larnel

Mě už tohle taky napadlo. Že se po roce nějak všichni domluví. Ale to je ryze a jen moje přání, žádná "zaručená zpráva ", nikde jsem to nečetl nebo tak něco 😀

18.11.2021, 16:40

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 15
2. Real Madrid CF 14
3. Club Atlético de Madrid 11
4. Villarreal CF 11
5. Deportivo Alavés 10
6. Athletic Club 10
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 4
2. Kylian Mbappé 4
3. Oihan Sancet 3
4. Sandro 3
5. Ayoze Pérez 3
6. Lamine Yamal 3
8. Dani Olmo 3
10. Raphinha 3
23. Pedri 2
59. Jules Koundé 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat