Laporta vysvětluje situaci okolo Gaviho

Laporta vysvětluje situaci okolo Gaviho

Barcelona pracuje na vylepšení týmu pro příští sezónu a kromě jednání s novými hráči musí řešit prodloužení smlouvy s Gavim. Laporta vysvětlil situaci okolo španělského záložníka.

"Jeho agent má nabídku na stole již dlouho. Nemáme žádné zprávy, že by nabídku přijali. Novinkou je to, že situaci porovnávají a poté nás budou informovat," řekl Laporta k situaci.

"Bolí nás to, protože tomu moc nerozumíme. Gavi je hráč, kterého všichni máme rádi a má v Barceloně budoucnost."

"V rámci naši situace je nabídka smlouvy více než dobrá. Z této hranice ale neustoupíme, protože nechci, aby Barcelona pokračovala v tom, co tady provádělo předchozí vedení a co málem klub přivedla do záhuby."

"Pokud máme hráče, kteří přicházejí z akademie, nabízíme jim místo v klubu a dobrou budoucnost. Pokud agent porovnává nabídky a oddaluje rozhodnutí, znamená to, že se mu situace nelíbí."


Zdroje: www.sport.es



Diskuze

Omg, už je to tady zas...to jako klub není schopný si pohlídat, aby 17letý odchovanec neměl nenažraného agenta? Laporta fakt jede tvl...

25.05.2022, 12:47
marconi Klokanomet

A čo presne s tým má klub? To má hráčom určovať, ktorého agenta môžu mať?

25.05.2022, 15:04
Klokanomet marconi

Hráč má 17 let a je první rok v áčku, takže agenta asi nemá od 5 let. Klub má s takovými věcmi přece dopředu počítat, aby potom nemusel brečet že ztratil cenného hráče. Předpokládám, že agenta mu vybírala rodina a klub jistě s rodiči hráče po celou jeho dobu v klubu řeší tyhle věci. Ale agenta očividně ne. Dosadit "zpřátelného" agenta přece musí být naprosto minimální problém. To by měla být Laportova parketa, politikaření a intrikování. Ale zatím umí jenom blbě kecat jak nějaký Čech.

25.05.2022, 15:53
smazáno Klokanomet

Myslím, že ti uniká, ako to asi je so zmluvami medzi agentmi a hráčmi, ktoré sú asi viazané mlčanlivosťou, a tak majú všetci plné huby toho, ako je vôľa hráča prvoradá.

25.05.2022, 15:21
Andreas Klokanomet

Veď to je na hráčovi ako sa nakoniec rozhodne. A ak s tým agent nesúhlasí , nech ukončí spoluprácu. Gavi nieje hráč ktorý získal 3x LM a 5 titulov v lige, že si môže pýtať astronomickú zmluvu. Klub si môže maximálne vypočuť podmienky a navrhnúť vlastne. Dnes som čítal, že Tchouameni má mať v Reale 4,5 mega netto. Toľko dávajú aj Gavimu. Dokonca si myslím, že to je až nadhodnotené keďže to nieje nevyhnutný hráč základu. Čo viac ma ako Laporta s Alemanym urobiť ? Ak sa nepáči Gavimu postoj klubu a plat .... Vie , kde sú dvere.

25.05.2022, 15:23
Klokanomet Andreas

Tak zrovna u 17letého odchovance mi připadá nepochopitelné, že tam nemá Barcelona "dosazeného" agenta, který by klubu nedělal problémy. Doslova amatérské.

25.05.2022, 15:45

Ha, takže jeho agent je Iván de la Peňa! O to je to celé zajímavější. Laporta by s ním měl mít dobré vztahy a místo toho spolu vůbec nekomunikují ohledně nové smlouvy.

25.05.2022, 18:22
smazáno Klokanomet

Tak asi ho zmámili peniaze, však čo všetko by si mohol kúpiť.

25.05.2022, 18:25
felpod Klokanomet

Já bych naopak viděl malého Buddhu jako důvod...
Když si vzpomenu, jak s ním u nás zametali a tahali ho po hostovačkách (Lazio, Marseille), až nakonec přestoupil k našemu největšímu a nejnenáviděnějšímu nepříteli, kde strávil 8 let a stal se tam ikonou - tak nemůže mít k FC Barceloně dobrý vztah...
Kromě toho - Gavi (teda spíš Gaviho rodiče) podepsali první smlouvu s agenturou Footalent, kterou si de la Peňa založil společně s právníkem Ramonem Ceilingsem, už v roce 2013 (!!!), tedy v jeho devíti letech. A podepsali hned smlouvu i s tehdy 12ti letým Ericem Garcíou, atd...
Každopádně - nevím jaké vztahy má s de la Peňou osobně Laporta, ale nevěřím, že by byl Iván nějak klubu FC Barcelona nakloněn...

27.05.2022, 13:50

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 15
2. Club Atlético de Madrid 11
3. Real Madrid CF 11
4. Villarreal CF 11
5. Deportivo Alavés 10
6. Athletic Club 10
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 4
2. Oihan Sancet 3
3. Sandro 3
4. Ayoze Pérez 3
5. Lamine Yamal 3
7. Dani Olmo 3
8. Raphinha 3
21. Pedri 2
59. Jules Koundé 1
60. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat