Lewandowski: Je čas zapsat se do historie

Lewandowski: Je čas zapsat se do historie

Šesté patro hotelu Conrad ve Fort Lauderdale bylo dějištěm uvítacího ceremoniálu Roberta Lewandowského. Během krátké události, na které útočníka doprovázel také prezident Joan Laporta, potvrdil, že má s klubem ty nejvyšší ambice.

"Jsem připraven být součástí tohoto klubu s velkou historií a vyhrávat tituly. Viděl jsem výhru proti Interu Miami a myslím si, že je tady velký potenciál. Čeká nás spousta práce," uvedl.

Útočník přiznal, že se mu v Miami, kde již trénoval individuálně, velmi líbí a uvedl, že se těší na trénink s novými spoluhráči:

"Pro útočníky jako jsem já je cílem být vždy připraven dávat góly. Jsem rád, že jsem tady."

Ještě před příchodem hlavní hvězdy uvedl pár slov také prezident Laporta:

"Lewandowski vynaložil obrovské úsilí, aby mohl podepsat v Barceloně. Jsme velmi hrdí, že chtěl přijít právě tady."

"Je fotbalová hvězda a velký dříč," pokračoval. "Je to podpis, který sledoval celý svět. Vracíme Barceloně jméno. Snažíme se dát dohromady konkurenceshopný tým."

Na konci akce předal Laporta Lewandowskému první barcelonský dres, ve kterém se útočník ihned postavil před fotografy. Později se k fotce přidali také Rafa Yuste, Mateu Alemany a Jordi Cruyff. Následovala další fotografie s mladými hráči z akademie PRO v Miami a na závěr také s celým představenstvem.

 


Zdroje: www.fcbarcelona.com



Diskuze

Podpis Lewy je naprostá paráda, konečně Laporta doslova splnil nějaký svůj předvolební slib. Extrémně motivovaný a fyzicky nabušený borec, který se pořád zlepšuje, věk nevěk a góly bude dávat i z šatny. Mnohem lepší než dávat 70 mega za nějaké jednosezonní rádobyhvězdy a zajíce v pytli typu Jovič nebo Darwin.

21.07.2022, 18:52

Přesně jak píšeš. Věk nevěk. Je nabušený a zraje jak víno. Dle mě jeden z nejlepších našich nákupů za několik let. Je sice ještě brzo ho chválit, ale dle mě to bude top hráč i u nás. Navíc šel s platem dolů jen aby tady mohl hrát.

21.07.2022, 19:21
Andreas Johny Rivers

U neho má človek pocit, že jednoducho nesklame. Aj tie videá z prvého tréningu kedy si hodí 50 Kľukov na hankach ako zahriatie pred vstupom na ihrisko veľa napovedá. Kde by bol Suarez keby držal takú životosprávu ako Lewa. Jeho odchodu je mi ľúto , ale Lewa je brutálny upgrade pre mužstvo. Dáva to signál, že sme fakt späť v boji o všetko.

21.07.2022, 20:17
MarcoFCB Andreas

Přesně upgrade, hlavně je to opravdu zabijak.. Fati se má od koho učit, a tím zdokonalit svůj brutální cuch na goly..

21.07.2022, 20:35

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 15
2. Club Atlético de Madrid 11
3. Real Madrid CF 11
4. Villarreal CF 11
5. Deportivo Alavés 10
6. Athletic Club 10
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 4
2. Oihan Sancet 3
3. Sandro 3
4. Ayoze Pérez 3
5. Lamine Yamal 3
7. Dani Olmo 3
8. Raphinha 3
21. Pedri 2
59. Jules Koundé 1
60. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat