LUIS ENRIQUE: PŘIJÍMÁM ZODPOVĚDNOST ZA TO, CO SE STALO

LUIS ENRIQUE: PŘIJÍMÁM ZODPOVĚDNOST ZA TO, CO SE STALO

Barcelona v Turíně prohrála 3:0 a Luis Enrique se po zápase nijak nesnažil skrývat frustraci. Výsledek mu oživil nepříjemné vzpomínky na prohru z Paříže, je však připraven pokusit se o další zázrak.

"Nezáleží na tom, zda to byl spravedlivý výsledek nebo ne - to je prostě výsledek. Bylo to jako prožívat celou noční můru znova - zlý sen, který už fanoušci Barcelony nedávno měli... Byli jsme neschopní v první půli a ne dost dobří ve druhé."

"Musíme detailně zapracovat na tom, kde se to celé pokazilo. Naše poziční hra nebyla na potřebné úrovni. Postrádali jsme intenzitu a to si v Lize mistrů proti Juventusu nemůžete dovolit."

"Ale v druhém poločase jsme byli stejně dobří, ne-li lepší než Juventus. Lépe jsme pracovali s míčem, vytvořili si jasné šance, ale chyběla nám ta trocha štěstí, kterou vždy potřebujete."

"Je to ale první poločas, který nemůžu dostat z hlavy. Je to taková škoda, protože vím, jak moc hráči chtěli naběhnout a bojovat."

"Nebudu Juventus porovnávat k týmu, který jsme porazili ve finále 2015, ale povím vám, že dneska jsme viděli velmi dobrý tým. Hráli v top kvalitě, intenzivní fotbal. Vyváželi míč z obrany, vytvářeli tlak - a Dani Alves dělal to, co dělá vždy a já mu blahopřeji."

"Zítra se všichni znovu setkáme a popřemýšlíme, co musíme udělat. Na 100 % přijímám zodpovědnost za to, co se dnes stalo. Teď je čas myslet na plány na další comeback."

"Když budeme hrát tak dobře, jak dokážeme, můžeme dát čtyři góly komukoliv."


Zdroje: fcbarcelona.com



Diskuze

Když už nic, tak se mi líbí, že nic nepotřebujeme házet na rozhodčí. smiley Aspoň ty prohry umíme přijmout. smiley

12.04.2017, 06:56

Rozhodcovia ale naozaj nemaju nic spolocne s tym ze si nechame nasadzat 3 goly a nevieme s tym nic spravit. A to ze Lucho bere zodpovednost za to co sa stalo na seba znamena co? jedno velke smiley, kto iny by mal mat zodpovednost za to? MSN na kobercek?

12.04.2017, 09:00
Jhonys Alirael

ano, v podstatě Sua by na kobereček mohl, protože kvůli jeho neschopnosti jsme mohli vyhrát jak v Málaze, tak proti Juve jsme mohli mít na kontě minimálně jeden gól. A na kritiku je zralých víc hráčů, ale jestli sis nevšiml, tak to Lucho vždycky bere na sebe...

12.04.2017, 09:13
Alirael Jhonys

Tym padom ale mozes povedat ze iba kvoli jeho schopnosti sme vyhrali 100 zapasov. Takto to proste nejde. Pre mna je proste to ze Lucho bere na seba zodpovednost samozrejma vec. Co ma najviac trapi, ze to zobral na seba mnoho krat tuto sezonu, ale co z toho? Nic z toho neplynulo. Aku mame momentalne taktiku? Prejav hry? Vie niekto definovat o aku hru sme sa snazili vcera? Ja som v tom totizto nevidel ziadny system, uz nejaky ten tyzden. Cest vynimke s PSG, co bola skor zalezitost stastia ako rozumu.

12.04.2017, 13:06
Jhonys Alirael

přesně jsem to čekal... já tady nezpochybňuji celkový přínos Suáreze pro Barcelonu, ale hlavně v posledních dvou zápasech, jestli sis nevšiml smiley a to je ten hlavní problém, protože on se jakoby kritizovat nemůže, protože toho udělal tolik, že je to nějakým způsobem ospravedlnitelné, že? Jenže (jak mnozí říkají) nelze žít z minulosti a zkrátka za minimálně za tyto dva zápasy by si klidně ten kobereček zasloužil (stejně jako další hráči), protože tohle je to, co se od něho očekává - že ve 100 % šancích bude dávat góly. A ke zbytku: už jsem to psal v chatu: projev je po celou sezónu špatný, jak z části kvůli taktice, tak kvůli tomu, že ve formě je pouze pár hráčů. Zlepšený systém šel vidět nějaký ten týden už asi od zápasu z Atléticem se snahou víc kontrolovat střed hřiště smiley a ano, to jsem taky čekal, že se teď začne zpochybňovat i výhra nad Paříží smiley naprostou zasloužená.

12.04.2017, 14:36

No, já teda na rozhodčího naštvanej jsem. Mohl nám aspoň tak tři penalty písknout, protože aspoň jeden gól by jsme dali...
smiley

13.04.2017, 20:06

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 21
2. Real Madrid CF 18
3. Club Atlético de Madrid 16
4. Athletic Club 14
5. RCD Mallorca 14
6. Villarreal CF 14
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 7
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Giovani Lo Celso 5
7. Lamine Yamal 4
13. Dani Olmo 3
29. Pedri 2
70. Jules Koundé 1
71. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat