MALCOM: NEMŮŽU SE DOČKAT, AŽ ZAČNU

MALCOM: NEMŮŽU SE DOČKAT, AŽ ZAČNU

Brazilský rychlík je celý natěšený na své nové spoluhráče a nemůže se dočkat, až si s nimi zahraje.

Malcom včera pro mnohé trochu překvapivě přestoupil do Barcelony a po svém "rychlopřestupu" už stihl poskytnou i rozhovor pro Barça TV, ve kterém zářil štěstím. Jednadvacetiletý Brazilec původně mířil do Říma, Barcelona jej však na poslední chvíli Italům vyfoukla.

"Tohle je zcela jedinečný zážitek, jsem opravdu šťastný. Je to pro mě splněný sen, přijít do jednoho z nejlepších klubů na světě," byla Malcomova první slova.

"Doufám, že fanouškům budu rozdávat hodně radosti. Už se fakt nemůžu dočkat, až začnu. Až poznám své spoluhráče, popovídám si s nimi a poznám blíže styl hry, který hrajeme. Jsem tu, abych svou hrou spoluhráčům pomohl."

"Jsem hrozně nadšený a nejradši bych už začal. Je těžké popsat mé pocity. O tomhle jsem snil už odmalička."

Dnes ráno Malcom úspěšně podstoupil lékařskou prohlídku a hned nato by se měl připojit k týmu na turné po USA. Brzy bychom jej tedy mohli vidět přímo v akci, první přípravné utkání čeká Barçu v neděli proti Tottenhamu.

Malcom is ready to meet his new teammates and coaching staff


Zdroje: goal.com, fcbarcelona.com



Diskuze

Môj názor je, že Willian je lepší hráč ako Malcolm, ale keď uvážim, že Willian má 30 rokov, tak 80 mil. je za neho príliš. Vzhľadom na vek, kvalitu hráa a cenu je však Malcolm dobrou kúpou, zdá sa mi, že toto leto najnádejnejšou. Typologicky zapadá do Barcy.
Dúfam, že Valverde bude využívať jeho rýchlosť. To isté v prípade Dembeleho.

25.07.2018, 12:15

Na Goal.com jsem četl jako reakci na jeho přestup úvahu o tom,že Barca už definitivně není Mes Que un Club, protože to co "provedla" Římu bylo pod pás. Sice s tím že Barca pomalu ztrácí svou identitu souhlasím,ale určitě ne kvůli tomu přestupu. Naopak to beru jako geniální tah. Sice nevím,jestli to udělali úmyslně,ale vložit se z ničeho nic do přestupu za pět minut dvanáct je podle mě jediný způsob,jak do Barcy přivést vytipované hráče za nějakou rozumnou cenu. Protože kolik si myslíte,že by si Bordeaux řekli za Malcolma,kdyby je Barca kontaktovala jako první? 80? 100? Ale tomuhle asi redaktoři z Goal.com podpasovka neříkají :-)

26.07.2018, 16:19
Meshuggah82 Meshuggah82

Mám na mysli samozřejmě Malcoma a ne Malcolma 😂

26.07.2018, 16:21

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 21
2. Real Madrid CF 17
3. Club Atlético de Madrid 15
4. RCD Mallorca 14
5. Villarreal CF 14
6. CA Osasuna 14
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 7
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Lamine Yamal 4
13. Dani Olmo 3
29. Pedri 2
69. Jules Koundé 1
70. Ferrán Torres 1
101. Pablo Torre 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat