Mezi týmem a klubovými lékaři panuje napětí

Mezi týmem a klubovými lékaři panuje napětí

Problémy se zraněními, se kterými se hráči potýkají už celou sezonu, začínají uvnitř klubu vytvářet napětí. Mateu Alemany a Xavi nejsou s aktuální situací vůbec spokojeni a hodlají ji vyřešit. Podle všeho nejsou s lékařským týmem spokojeni ani samotní hráči. Řešení je tedy nasnadě.

Zdroje blízké hráčům tvrdí, že fitness příprava není úplně ideální a že je omezuje spousta faktorů. Nejde jen o přípravu před sezonou, ale také o samotné tréninky. Dokonce mělo dojít ke sporům a neshodám mezi hráči a lékařským týmem. Kvůli posledním zraněním se celá situace ještě zhoršila. Jedna strana chtěla hráče mít co nejdříve zpět na hřišti, ta druhá požadovala trpělivost a více času na rekonvalescenci.

Znova se skloňuje jméno doktora Richarda Pruny, který pro klub pracoval 25 let, v roce 2019 však odešel. Xavi by tohoto lékaře rád přivedl zpět, nyní je však ve Spojených arabských emirátech a uvidí se, zda by se do Barcy chtěl vrátit.


Zdroje: www.sport.es



Diskuze

Nikdo nebo skoro nikdo z nás není doktor, aspoň já určitě ne. I z pozice lajka ale můžeme všichni říct, že to prostě není normální!
Fyzioterapeut, fitnesstrenér nebo tým klubových doktorů - někdo zkrátka nedělá svou práci pořádně. A když hráči (konkrétně Umtiti) otevřeně prohlásí, že ho ti naši neléčí správně a nechávají o sebe pečovat externí doktory, něco je moc špatně..
Můžeme vyhazovat jednoho trenéra za druhým, nic se tím však nezmění..

07.11.2021, 18:58

Souhlasím, naprostá pravda smiley

07.11.2021, 20:43

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 15
2. Real Madrid CF 14
3. Club Atlético de Madrid 11
4. Villarreal CF 11
5. Deportivo Alavés 10
6. Athletic Club 10
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 4
2. Kylian Mbappé 4
3. Oihan Sancet 3
4. Sandro 3
5. Ayoze Pérez 3
6. Lamine Yamal 3
8. Dani Olmo 3
10. Raphinha 3
23. Pedri 2
59. Jules Koundé 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat