Barcelona může mít problém s registrací nových hráčů pro Evropskou ligu

Barcelona může mít problém s registrací nových hráčů pro Evropskou ligu

Pokud Barcelona podepíše Traorého, bude to po Danim Alvesovi a Ferránu Torresovi třetí hráč. Tím by Barcelona splnila limit pro nově registrované hráče, i když přestupové období končí v pondělí a některá jména jsou ještě na stole. 

Barcelona by ráda ještě podepsala útočníka a levého obránce. Podle pravidel UEFA by mohla v Evropské lize postavit pouze tři z nově příchozích hráčů. V případě, že by se oficiálně potvrdil příchod Traorého a Barcelona přivedla další hráče, mohli by v Evropské lize hrát pouze tři z nich.

Před příchodem Ferrána měli být v Evropské lize zaregistrování Jutgla a Abde spolu s Alvesem. S Jutglou a Abdem se ale v druhé půlce sezony v evropských soutěžích nakonec nepočítá. 

Otazník ještě visí nad budoucností Dembélého v klubu. Pokud se do konce přestupového období obě strany nedohodnou, odejde Dembélé zdarma. Barcelona dala hráči a jeho agentovi ultimátum a bude záležet, zda na nové podmínky přistoupí. Tato možnost se prozatím zdá být nepravděpodobná. V posledních hodinách se také ve španělských médiích objevily spekulace o příchodu Aubameyanga, ale to pouze v případě, že odejde Dembélé. 


Zdroje: www.sport.es



Diskuze

Bojím se, že Dembelé neodejde a podělá nám celé jaro.. Zůstane u nás z trucu, půl roku si odsedí a až pak vypadne. Nejlepší fotbalista světa tvl... Jeho agent bere hodně silné halucinogeny, když je schopný něco takového prohlásit.

29.01.2022, 18:38

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 15
2. Real Madrid CF 14
3. Club Atlético de Madrid 11
4. Villarreal CF 11
5. Deportivo Alavés 10
6. Athletic Club 10
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 4
2. Kylian Mbappé 4
3. Oihan Sancet 3
4. Sandro 3
5. Ayoze Pérez 3
6. Lamine Yamal 3
8. Dani Olmo 3
10. Raphinha 3
23. Pedri 2
59. Jules Koundé 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat