NEAPOL ZNOVU USILUJE O DENISE, PŘESTUP ARTHURA TÉMĚŘ DOJEDNÁN

NEAPOL ZNOVU USILUJE O DENISE, PŘESTUP ARTHURA TÉMĚŘ DOJEDNÁN

Italský klub se znovu zařadil mezi zájemce o služby Denise Suáreze, zatímco prezident Grémia potvrdil, že přestup Arthura je téměř hotovou věcí.

O zájmu Neapole o Denise Suáreze jsme psali už několikrát. Trenér Maurizio Sarri by jeho příchodem rád posílil kádr pro další sezónu.

Prezident Neapole Aurelio De Laurentiis se Suáreze snaží získat už od jara 2016, kdy jej nazval "zázračným klukem." A nyní se hráčova budoucnost zdá nejistější víc než kdy jindy.

Rodák z Galicie se nedostává do sestavy a při svém posledním představení v základní sestavě, ve které nastoupil v Katalánském superpoháru, si přivodil zranění třísel. I přes malou herní vytíženost a zájem Neapole však klub v zimním přestupovém okně neopustil, Italové se ale nevzdávají...

Do Barcelony by naopak mohl přijít Arthur Henrique Ramos, nadějný záložník brazilského Grémia. Prezident klubu Romildo Bolzan potvrdil, že o jeho přestupu jedná.

"Záležitost bude brzy dokončena. Dokumenty ještě nejsou podepsány, ale přestup se dostává do finální fáze."

"Stoprocentní dohoda tu ještě není, ale situace je velmi dobrá. Jak se v podobných případech stává, může ještě dojít k nějakým pozdějším úpravám. Částka transferu se bude pohybovat přibližně kolem čísel, která byla v posledních dnech publikována."

Barcelona by podle posledních zpráv měla za Arthura zaplatit 30 milionů eur, dalších 10 milionů by pak do brazilského klubu mohlo putovat formou bonusů.


Zdroje: sport-english.com



Diskuze

Potřebujeme novou kreativní mladou krev do zálohy, ne ale na úkor Aleny teda. Což doufám, že ten kluk je trpělivější a neuteče.

09.03.2018, 17:42
Pablo Culé trebl2011

Realita je taková, že Aleňa prostě nemá šanci při naší současné (ne)politice

10.03.2018, 00:36

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 21
2. Real Madrid CF 17
3. Club Atlético de Madrid 15
4. Athletic Club 14
5. RCD Mallorca 14
6. Villarreal CF 14
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 7
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Iago Aspas 4
6. Lamine Yamal 4
13. Dani Olmo 3
29. Pedri 2
69. Jules Koundé 1
70. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat