Nico: Pokud Barcelona bude chtít, zůstanu tady celý život

Nico: Pokud Barcelona bude chtít, zůstanu tady celý život

Záložník Barcelony Nico González je aktuálně na reprezentačním srazu Španělska U21 a v rozhovoru hovořil o mnoha tématech.

"Luis Enrique mi řekl, že jednadvacítka je béčko národního týmu a že do toho musím dát všechno. Přesně to dělám, protože hrát za národní tým je můj sen," řekl o svých šancích hrát za seniorský tým.

Dále Nico odpovídal na různé otázky:

Příchod do Barcelony: "Bylo mi 11 a chtělo mě hodně týmů, například také Real Madrid. Vždy jsme ale byl fanouškem Barcelony. Než jsem tady podepsal, tak jsem trénoval a znal se například s Ericem Garcíou, Take Kubou a Ansu Fatim. V 16 letech jsem odešel do Manchesteru City, ale vždy jsem chtěl uspět tady v Barceloně."

Herní pozice: "V La Masii jsem téměř vždy hrál na pozici defenzivního záložníka, ale adaptuji se dobře. Čas ukáže, kde skončím. Myslím si, že se dobře dokáži přizpůsobit na obou pozicích. Lidé jako Xavi a Busquets ví o fotbale opravdu hodně a pomáhají mi."

Xavi vs. Koeman: "Mají různé styly a způsoby práce. Xaviho styl funguje dobře, ale nemůžeme zapomenout na minulou sezónu s Koemanem, kdy jsme vyhráli Copa del Rey a bojovali o titul v LaLize."

Smlouva: "Brzy si budeme muset sednout a promluvit si. Bude to důležitý okamžik pro moji budoucnost. Pokud bude Barcelona chtít, zůstanu tady celý život."

Araujo a Gavi: "Jsou to důležití hráči s velkou budoucností. Jsem si tím jistý a doufám, že dosáhnou dohody a že zůstanou v Barceloně 10 nebo 15 let."

 

 

 


Zdroje: www.sport.es



Diskuze

Vlci nemajú záujem o výkup Trincaa, ale aspoň zaplatia 6 mega pokutu za jeho nevýkup. Adama sa vráti k Vlkom, čo je dobre, lebo začiatok mal fajný, ale vie len jednu kľučku a to je celé a na RW sa hodí ďaleko viac ľavonohý hráč. Ideál by bol Dembelé, keďže je obojnohý, ale ten pôjde. Takže snáď dakto z dvojky Antony/Raphinha.

25.03.2022, 14:08
cechoma blaugrana

Je pravda, že z Adamy jsem byl nadšený, ale ono není moc těžké ho načíst. První dva zápasy a pak už všichni vědí, jak na něho hrát. Za 30 mio určitě není. Jinak Trincao. Tomu je pořád jen 22 a docela bych rád viděl, jak by pod Xavim hrál. Moc šancí se u nás ukázat neměl

25.03.2022, 14:46
smazáno cechoma

Keď Abde nie je dosť dobrý, tak ako môže byť Trincao?

25.03.2022, 14:55
blaugrana cechoma

No ak odide Dembele aj Adama a dojde Rapha, tak mozno Trincaovi Xavi sancu da a vytiahne z neho nieco.

25.03.2022, 15:21
Klokanomet cechoma

Trincao 1+1 v lize...to opravdu nevypadá na hráče pro Barcelonu. Pod Koemanem hrál docela dost a kromě důležitého gólu Betisu toho taky moc nepředvedl. Raději dávat šance Abdemu nebo Jutglá.

25.03.2022, 19:37
blaugrana Klokanomet

ani jeden z nich na to nema

25.03.2022, 20:25

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 15
2. Club Atlético de Madrid 11
3. Real Madrid CF 11
4. Villarreal CF 11
5. Deportivo Alavés 10
6. Athletic Club 10
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 4
2. Oihan Sancet 3
3. Sandro 3
4. Ayoze Pérez 3
5. Lamine Yamal 3
7. Dani Olmo 3
8. Raphinha 3
21. Pedri 2
59. Jules Koundé 1
60. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat