O GOMESOVĚ BUDOUCNOSTI JIŽ BYLO ROZHODNUTO

O GOMESOVĚ BUDOUCNOSTI JIŽ BYLO ROZHODNUTO

A mnohé toto rozhodnutí potěší - Portugalec by v Barçe neměl pokračovat.

Konečné rozhodnutí mělo padnout už před několika týdny: André Gomes na konci této sezóny opustí Barcelonu. Klub s hráčem dospěl k dohodě a jediné, na co se čeká, je finále Copa del Rey a závěr ligového tažení, po kterém by mělo být vše oficiálně oznámeno.

Zdá se, že Gomes pochopil, že v současném kádru Barçy se pro něj nenajde místo. Nevyvinul se v hráče, kterého od něj ostatní očekávali, a to jak po osobnostní stránce, tak i po té sportovní. Vedení Barcelony i sám hráč tak došli k závěru, že je na čase provést změny ve scénáři a poohlédnout se po nové výzvě. Ta by měla Gomesovi umožnit dostat se zpět na úroveň, kterou předváděl ve Valencii a za kterou Barcelona neváhala vysázet 35 milionů eur (plus dalších 20 v bonusech).

Portugalský reprezentant i klub jsou přesvědčeni, že po sezóně se jistě najde nabídka, která by uspokojila Gomesovy požadavky a zároveň by Barceloně poskytla alespoň částečnou kompenzaci nákladů. Nejvážnějším zájemcem se zatím zdá být londýnský Tottenham, o jehož zájmu se psalo už několikrát.


Zdroje: sport-english.com



Diskuze

Vyměnit za Eriksena smiley

18.04.2018, 21:59
Pingu Pajamen

smiley...to by museli v Tottenhamu něco šňupatsmiley...ale i tak si myslím že zrovna Eriksen není úplně vhodný hráč pro nás .. :/

18.04.2018, 22:15

To je tak, keď nejakého hráča kupujeme len preto, aby sme ho vyfúkli Realu smiley

Mňa osobe nepresvedčil, možno, že naozaj mu len vadil tlak a nezvládal to mentálne, ale tak holt nie každý má nato hrať za Barcelonu či podobný veľkoklub a zas hrať pod tlakom a bez radosti mu neprajem, snáď sa mu bude inde dariť.

19.04.2018, 10:56

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 21
2. Real Madrid CF 17
3. Club Atlético de Madrid 15
4. RCD Mallorca 14
5. Villarreal CF 14
6. CA Osasuna 14
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 7
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Lamine Yamal 4
13. Dani Olmo 3
29. Pedri 2
69. Jules Koundé 1
70. Ferrán Torres 1
101. Pablo Torre 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat