Pedri: Dembélé je šílený hráč

Pedri: Dembélé je šílený hráč

Budoucnost Ousmane Dembélého v Barceloně je stále nejistá. Záložník Pedri však doufá, že francouzský křídelník v týmu zůstane.

"Mám s ním velmi dobrý vztah. Je to šílený hráč," řekl Pedri v rozhovoru.

"Nikdo neví, jestli půjde doleva, nebo doprava. Pohybuje se jak chce a je radost ho mít v týmu. Někdy si s ním dělám legraci o jeho budoucnosti, ale je to rozhodnutí, které musí udělat sám."

Po příchodu Xaviho se hra Barcelony výrazně zlepšila. Španělský záložník si hru pod Xavim užívá:

"Je to trenér, který nám dává jistotu při každém pohybu. Moc dobře ví, co chce s týmem dělat a hráči mu perfektně rozumí. Víme, že musíme kontrolovat hru pomocí držení míče a na tom trvá nejvíce."

Barcelona se stále veze na vlně po výhře 4:0 v El Clásicu:

"Nikdy na to nezapomenu. Jeli jsme tam s velkou touhou, abychom to zvládli a vyhráli. Odjížděli jsme velmi šťastní, protože to šlo tak jak jsme chtěli, ale takový výsledek jsme nečekali."

Navzdory omezením souvisejícím s finanční situací klubu se nedávno objevily spekulace, že by se v létě mohl vrátit Lionel Messi:

"S Leem jsem se na hřišti skvěle bavil a mimo hřiště je to skvělý člověk. Byla radost ho mít jako spoluhráče, takže doufám, že by se mohl vrátit. Kdykoliv můžu, dívám se na jeho zápasy, protože člověk se od něj tolik naučí."


Zdroje: www.marca.com



Diskuze

Bambus keby nebol nesvojpravny a chcel zotrvat, tak posle svojho nechutneho ageenta do ...... a podpise normlany kontrakt za normalne prachy s dolozkou, ze ked sa zlame, tak ten plat klesne na 30 percent dajme tomu. Tieto dolozky by mali byt celkovo do buducna zvazene, lebo kluby fakt nie su nijako chranene v takychto pripadoch. Dalsou vecou by mali byt platove stropy(samozrejme s ohladom na vysku dani v danej krajine).

29.03.2022, 11:00
cechoma blaugrana

Hele co my víme, jak to má. Mohl někde v 18, kdy to ne každému myslí úplně logicky a dopředu, podepsat takovou smlouvu s agentem, že je teď v podstatě nesvéprávný a ten agent ho vlastní.

29.03.2022, 14:04
blaugrana cechoma

Bohuzial.

29.03.2022, 15:19

Demba na hrad!!!

29.03.2022, 15:25

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 15
2. Club Atlético de Madrid 11
3. Real Madrid CF 11
4. Villarreal CF 11
5. Deportivo Alavés 10
6. Athletic Club 10
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 4
2. Oihan Sancet 3
3. Sandro 3
4. Ayoze Pérez 3
5. Lamine Yamal 3
7. Dani Olmo 3
8. Raphinha 3
21. Pedri 2
59. Jules Koundé 1
60. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat