PINTO SE OBÁVÁ, ŽE LIGA A POHÁR NEJSOU DOCENĚNY

PINTO SE OBÁVÁ, ŽE LIGA A POHÁR NEJSOU DOCENĚNY

Bývalá brankářská dvojka Barcelony ve čtvrtek opět zavítala na Camp Nou a v rámci komerční akce stihla poděkovat za příležitost, kterou od klubu dostala.

José Manuel Pinto strávil v Barceloně pět a půl sezóny a při svém návratu na Camp Nou poskytl krátký rozhovor. "Měl jsem hodně nabídek k tomu, abych ještě pokračoval ve hraní, ale odmítl jsem a zaměřil se na hudbu," vyprávěl a děkoval třem klubům, ve kterých svou kariéru rozvíjel - Betisu, Celtě a Barçe. Zvláště pak Barçe děkoval za příležitost, kterou dostal, a není se co divit - vyhrál s ní celkem 16 titulů.

Když byl tázán na současný tým Barcelony, hovořil Pinto velmi kladně o sezóně Ernesta Valverdeho, který Barcelonu dovedl k vítězství v poháru, zatímco ligu má taktéž již téměř v kapse. "Obávám se, že pohár a liga nejsou brány jako cenné. Vypadá to, že vyhrát ligu nemá takový význam, jaký by mělo mít. Ale jde přece o soutěž, která ukazuje, který tým je nejlepší, a to v průběhu celé sezóny," vysvětloval. Zmínil také, že když se nedaří v Lize mistrů, nemělo by to nijak shazovat význam ostatních soutěží.

Dále Pinto mluvil o Messim, se kterým je dobrý kamarád. "Nepřekvapuje mě, jak se mu daří. Myslím, že má stále hodně co dát. Tohle je jen začátek Messiho." Řeč padla také o Iniestovi. "Když přemýšlím nad Andrésem, beru jej jako Dona Andrése. Nepřijdu s ničím novým a můžu říct pouze to, že s míčem je pán."

A kdo jsou podle Pinta dva nejlepší brankáři na světě? "Ter Stegen a Oblak." Kromě nich pochválil také Jaspera Cillessena za povedenou kariéru a mentální sílu.


Zdroje: fcbarcelona.com



Diskuze

Bože Pinto! Chybí mi ten adrenalin při jeho rozehrávce.. smiley

27.04.2018, 13:29
felpod jazzko

smileysmiley

27.04.2018, 14:12

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 21
2. Real Madrid CF 17
3. Club Atlético de Madrid 15
4. RCD Mallorca 14
5. Villarreal CF 14
6. CA Osasuna 14
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 7
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Lamine Yamal 4
13. Dani Olmo 3
29. Pedri 2
69. Jules Koundé 1
70. Ferrán Torres 1
101. Pablo Torre 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat