Piqué: Je to kritická situace, musíme začít vyhrávat

Piqué: Je to kritická situace, musíme začít vyhrávat

Dnešní zápas proti Osasuně přinesl Blaugranas další bodovou ztrátu, jelikož na hřišti soupeře pouze remizovali 2:2. Piqué si uvědomuje vážnou situaci klubu a poukazuje na to, že se musí začít vyhrávat.

"Jak už řekl trenér, začíná nová éra. Jedeme nanovo, ale další tři body už si nemůžeme dovolit ztratit. Ten odstup mezi vedoucími týmy a námi už se nesmí zvětšovat."

"Ta dnešní remíza je ostuda. Hráli jsme dobře, neměli jsme to na jejich půdě jednoduché a snažili jsme se. Dostali jsme takový špatný vyrovnávací gól. Myslím si, že to byl dobrý zápas, ale bod je pro nás málo. O další už se nemůžeme připravit."

Klub se nachází v kritické situaci.

"Teď nemůžeme přemýšlet moc dopředu. Všichni mladí hráči se snaží a daří se jim dobře, myslím si, že to klubu hodně pomůže. Teď ale záleží především na tom, abychom vyhrávali, nic jiného si nemůžeme dovolit. Ta situace je kritická a musíme makat a držet při sobě."

"Jdeme na to kousek po kousku. Jsem přesvědčený o tom, že bychom mohli podávat mnohem lepší výkony. Nejde tady ale o špatný přístup ze strany hráčů. Věřím, že výsledky a dobré výkony přijdou," řekl na závěr.


Zdroje: www.sport.es



Diskuze

Piqué teď i Xavi předtím mají pravdu. Piqué v tom, že mladí hrají dobře. Opravdu podávají kvalitní a celkem vyrovnané výkony. Xavi řekl, že si musí víc věřit. To je pravda ještě víc. Připadá mi, jakoby se báli udělat chybu, všechno je až moc na jistotu.
Přece nikdo nebude nadávat, když kdokoliv nepřesně vystřelí nebo pokazí kolmou přihrávku. Naopak! Každý, včetně trenéra, to jistě ocení.
Xavi byl taky kdysi v áčku nováček a ví, co ti kluci potřebují.

13.12.2021, 00:26

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 15
2. Real Madrid CF 14
3. Club Atlético de Madrid 11
4. Villarreal CF 11
5. Deportivo Alavés 10
6. Athletic Club 10
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 4
2. Kylian Mbappé 4
3. Oihan Sancet 3
4. Sandro 3
5. Ayoze Pérez 3
6. Lamine Yamal 3
8. Dani Olmo 3
10. Raphinha 3
23. Pedri 2
59. Jules Koundé 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat