Piqué: Němci budou soutěživí jako vždy

Piqué: Němci budou soutěživí jako vždy

I když má Bayern postup ze skupiny jistý, Piqué nepochybuje o tom, že bude v zítřejším zápase hrát naplno a Barceloně nic neulehčí.

"Víme, jací jsou Němci, je jim jedno, že už mají postup jistý a že se hraje bez fanoušků. Budou soutěživí jako vždy. Jdeme po vítězství, bude to skvělý zápas. Musíme se soustředit na to, abychom vyhráli. V sázce je hodně, půjdeme do toho naplno."

Výhra Barcelony by pro řadu lidí byla zázrakem. Piqué by to tak nenazýval.

"Myslím si, že vyhrát je možné. Neříkal bych tomu zázrak. Je to ale těžký zápas na jejich stadionu. Musíme být sami sebou. Nedali jsme hodně gólů, oni jich dali moc, ale je důležité, abychom neinkasovali žádný gól a nedovolili jim dostat se do šancí. Musíme hrát na jejich polovině, vyvíjet tlak, být silní vzadu. Pokud nedostaneme gól, bude nám stačit dát jen jeden."

Lewandowski dal tuto sezonu více gólů než celá Barcelona. 

"Musíme ho hlídat, aby se nedostal k pokutovému území. Nejen obránci, ale všichni na hřišti. Robert je velmi dobrý a zakončení ve vápně je pro něho charakteristické. Čím méně se k míči dostane, tím lépe pro nás. Tak bude větší šance, že nedostaneme gól a vyhrajeme."


Zdroje: www.marca.com



Diskuze

Zázrakem bych naše potenciální vítězství taky nenazýval.. Muselo by se ale sejít ohromné množství neuvěřitelných náhod, aby se to stalo...
V útoku nám to nejde a v obraně hoříme. Upřímně se bojím, že dostaneme nakládačku.. Spíš bychom měli tlačit Kyjevu, protože bez jeho pomoci bude na jaře LM bez nás...

08.12.2021, 00:29

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 15
2. Real Madrid CF 14
3. Club Atlético de Madrid 11
4. Villarreal CF 11
5. Deportivo Alavés 10
6. Athletic Club 10
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 4
2. Kylian Mbappé 4
3. Oihan Sancet 3
4. Sandro 3
5. Ayoze Pérez 3
6. Lamine Yamal 3
8. Dani Olmo 3
10. Raphinha 3
23. Pedri 2
59. Jules Koundé 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat