PROČ VIDAL ZŮSTAL V BARCELONĚ

PROČ VIDAL ZŮSTAL V BARCELONĚ

Aleix Vidal začínal pohárové utkání proti Valencii v základní jedenáctce, po zápase pak pohovořil o své budoucnosti a o tom, proč nadále zůstává v Barceloně, i když byl vehementně spojován s odchodem.

Bylo to vůbec poprvé, co se s ohledem na zimní přestupové okno vyjádřil ke své situaci. Očekávalo se totiž, že právě v tomto okně Vidal Barcelonu opustí.

"Uvědomuju si, jak těžké je hrát v Barceloně, ale uvidíte, že nemám žádný problém. Dělám svou práci a vše je tak, jak má být. Je vždycky dobré dostat minuty a mít jejich důvěru, ale musíte věřit i sami sobě."

"Pravé křídlo je moje přirozená pozice, kdybych si měl vybrat, vyberu právě křídlo. Pokud hraju na pozici obránce, je to provizorní."

"Věřím si od chvíle, kdy jsem zde přišel. Dávám do toho vše každičký den a pokud je s tím trenér spokojený, pak je to skvělé. Musíte makat, žádná jiná možnost není. Věřit si a neposlouchat, co lidé říkají. Musíte mít čisté svědomí ohledně toho, co děláte a já ho čisté mám."

"Ani na chvíli jsem neuvažoval o odchodu, jsem tu spokojený. Měl jsem řadu možností jít do různých klubů, ale jsem zde, protože se mě klub snažil udržet."


Zdroje: sport-english.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 21
2. Real Madrid CF 17
3. Club Atlético de Madrid 15
4. Athletic Club 14
5. RCD Mallorca 14
6. Villarreal CF 14
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 7
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Giovani Lo Celso 5
7. Lamine Yamal 4
13. Dani Olmo 3
29. Pedri 2
69. Jules Koundé 1
70. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat