Raphinha odložil jednání s Liverpoolem a stále upřednostňuje Barcelonu

Raphinha odložil jednání s Liverpoolem a stále upřednostňuje Barcelonu

Raphinha dál upřednostňuje Barcelonu před ostatními týmy. Nově má o brazilského křídleníka zájem Liverpool, hráč si však nadále přeje přestoupit do Barcelony a ostatní nabídky neřeší.

Cílem Raphinhy zůstává podepsat v Barceloně a stát se pro Xaviho klíčovým hráčem. Hráč a jeho agent Deco tak prozatím odložili nabídku Liverpoolu a budou čekat na případnou dohodu mezi Barcelonou a Leedsem. Liverpool si hráče vyhlédl jako případnou náhradu za Sadia Maného, který by mohl zamířit do Bayernu Mnichov. Anglický celek, který má z finančního hlediska jasnou výhodu, je ochoten do transakce přidat jako součást dohody Minamina.

Raphinha se však již dohodl na osobních podmínkách s Barcelonou a čeká na vývoj situace. Mateu Alemany tento týden zamíří do Anglie na jednání. Cílem je najít společnou řeč s anglickým celkem. Šéf Leedsu Angus Kinnear požaduje za hráče vysokou částku 65 milionů eur, což je pro Barcelonu problém.

Mezitím Raphinha nastoupil v základní sestavě v přátelském zápase proti Japonsku, který Brazilci vyhráli 1:0. Na pravé straně spolupracoval s Dani Alvesem.

 


Zdroje: www.sport.es



Diskuze

Jako je to pěkný, že chce spíš k nám než do Liverpoolu, ale 65M prostě dohromady nedáme. Nemůže dát 40M za Lewu a 65M za Rafu. To je nesmysl. To bychom museli prodat naše hráče alespoň za 120M (přestupy + platy). A jako za de Jonga bychom potenciálně dostali 70M, ale ten zbytek? Jako Umtiti?? Lenglet? No nevím.

Jinak čistě k Rafovi, je to hráč ideální pro Xaviho styl. Sedl by tu ja prdel na hrnec...

07.06.2022, 22:07
cechoma karlos

Depay + FdJ 120 bude určitě. Oba skvělí hráči, kteří válí v repre, ale u nás to není ono. Mám je rád oba, ale možná by bylo pro obě strany lepší, kdyby šli jinam.

08.06.2022, 07:33

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 15
2. Club Atlético de Madrid 11
3. Real Madrid CF 11
4. Villarreal CF 11
5. Deportivo Alavés 10
6. Athletic Club 10
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 4
2. Oihan Sancet 3
3. Sandro 3
4. Ayoze Pérez 3
5. Lamine Yamal 3
7. Dani Olmo 3
8. Raphinha 3
21. Pedri 2
59. Jules Koundé 1
60. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat