Rey Manaj je blízko k odchodu do Mallorcy

Rey Manaj je blízko k odchodu do Mallorcy

Albánský útočník Rey Manaj má být podle zdrojů blízko k odchodu do Mallorcy, kam má odejít na hostování s možností koupě. Útočník se tak rozhoduje kvůli hernímu vytížení, které v prvním týmu nedostane.

Trenér Barcelony Ronald Koeman na předzápasové tiskové konferenci hovořil mimo jiné také o skladbě svého kádru. Podle jeho slov je v týmu opravdu velké množství hráčů a případný odchod Manaje je tak logickým vyústěním. Mallorca se bude snažit tento příchod stihnout před koncem přestupového období. Staronový nováček soutěže začal sezónu velmi dobře, jelikož v prvních třech utkáních získal sedm bodů. 

Čtyřiadvacetiletý albánský útočník na sebe nejvíce upozornil v předzápasové přípravě, ve které vstřelil čtyři góly (hattrick proti Gymnasticu a jeden gól proti Gironě). V minulé sezóně vstřelil za béčko 12 gólů v 11 zápasech. Manaj měl na stole nabídek více, konkrétně z Cádizu, jenže sám hráč upřednostňuje odchod do Mallorcy.

 


Zdroje: www.sport.es



Diskuze

další mladý na odchodu?!

29.08.2021, 13:41

Tottenham dohodl přestup Emersona
Emerson se před několika týdny vrátil z Betisu do Barcelony, aby katalánský klub opětovně opustil. Brazilský obránce přestoupí do Tottenhamu, kluby jsou domluveny na odstupném třicet milionů eur a proti stěhování nic nenamítá ani samotný fotbalista.Tottenham dohodl přestup Emersona
Emerson se před několika týdny vrátil z Betisu do Barcelony, aby katalánský klub opětovně opustil. Brazilský obránce přestoupí do Tottenhamu, kluby jsou domluveny na odstupném třicet milionů eur a proti stěhování nic nenamítá ani samotný fotbalista.A další který nedostal pořádně šanci!!!

31.08.2021, 05:13

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 18
2. Real Madrid CF 14
3. Athletic Club 13
4. Club Atlético de Madrid 11
5. Villarreal CF 11
6. Deportivo Alavés 10
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 6
2. Raphinha 5
3. Ayoze Pérez 4
4. Kylian Mbappé 4
5. Oihan Sancet 3
8. Lamine Yamal 3
10. Dani Olmo 3
23. Pedri 2
60. Jules Koundé 1
61. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat