SERGI SAMPER: CHCI HRÁT V BARCELONĚ

SERGI SAMPER: CHCI HRÁT V BARCELONĚ

Sergi Samper se před sezónou vydal na hostování do Granady, která na svém stadionu v neděli přivítá Barcelonu. Odchovanec katalánského velkoklubu stále doufá, že dostane šanci nastupovat na Camp Nou.

Pro Sergiho to jistě bude zvláštní zážitek zahrát si opět proti klubu, v jehož akademii vyrůstal. Jeho působení v Granadě by se dalo označit za nevyrovnané, klub totiž krátce po jeho příchodu změnil trenéra, který si jej do Granady vytáhl. "Učím se, jaké to je, hrát mimo Barcelonu. Paco Jémez mě přesvědčil k přesunu a vydržel zde jen čtyři zápasy. Poté přišel Luque, což byla drastická změna. Bylo pro mě těžké dostat se do sestavy, ale odehrál jsem 21 utkání," vykládal pro Esports Cope.

Když přišla řeč na vyhlídky do budoucnosti, nic nepředstíral. "To, co já chci, je zůstat v Barceloně, to je můj sen už odmalička. Odmítal jsem nabídky, protože jsem chtěl být v Barceloně a mým snem je dostat se do prvního týmu. Není možné nepřemýšlet nad Barcelonou, když jsem viděl, že Sergio Busquets pár zápasů nemohl odehrát. Jsem velký culé a chci zde hrát. Kdybych mohl, zůstal bych, ale nakonec se to stalo a nemohl jsem nic dělat."

Sergi Samper je přesvědčený, že by v létě mohl dostat šanci, kterou si zaslouží, především pokud tým převezme Juan Carlos Unzué.

Sestřih Sergiovy první poloviny sezóny 2016/17

Zdroje: sport-english.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 21
2. Real Madrid CF 18
3. Club Atlético de Madrid 16
4. Athletic Club 14
5. RCD Mallorca 14
6. Villarreal CF 14
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 7
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Giovani Lo Celso 5
7. Lamine Yamal 4
13. Dani Olmo 3
29. Pedri 2
70. Jules Koundé 1
71. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat