ŠTÍPNĚTE MĚ, TO SE MI SNAD ZDÁ!

ŠTÍPNĚTE MĚ, TO SE MI SNAD ZDÁ!

Sergi Roberto, hrdina neuvěřitelného obratu proti PSG, se pro Barça TV rozhovořil o noci, na kterou nikdy nezapomene.

Sergi Roberto je muž okamžiku. To on je tím, kdo vstřelil šestý a rozhodující gól při jednom z nejúchvatnějších obratů, který jsme kdy ve sportu viděli. "Když jsem se vzbudil, nebyl jsem si jistý, zda se mi to celé jen nezdálo," vyprávěl v rozhovoru, při kterém stál přesně na místě, kde se to celé událo.

"Neviděl jsem ani ň než tam ten míč vletěl. Bylo jen vidět, že Piqué ho netrefil, tak jsem do toho dal vše. Spadlo to tam a všichni jsme začali bláznit."

"Cítili jsme, jak Camp Nou hučí. Mohli jsme doopravdy pocítit podporu fanoušků... Jednoduše nemám slov, jak bych ten pocit vysvětlil."

"Vždycky jsem snil o tom, že dám podobný gól a tím, že jsem odchovanec La Masie, je to o to výjimečnější. Tak dlouho jsem dřel, abych něco podobně úžasného pro svůj klub udělal."

"Dali jsme do toho vše. Náš přístup byl úchvatný. Je to noc, na kterou se nikdy nezapomene, jako ta na Stamford Bridge, když skóroval Iniesta. Nemožné jsme udělali možným."

"Lidé mluvili o tom, jak to bude těžké, přijít sem a vyhrát po tom všem, co se stalo. Ale Luis Enrique ukázal, že je stvořený pro to, aby zde byl a tým za ním stál na 100% až do konce... Tenhle obrat nám vlil novou krev do žil, abychom se vypořádali se vším, co náš ještě v sezóně čeká."



Zdroje: fcbarcelona.com



Diskuze

Teď by mě zajímalo, co bude s Enriquem. Něco tady odehrál, něco tady zažil, já by jsem byl pro,aby zůstal, klidně i 5 let. Už před tímto zápasem, bylo slyšet , že hráči za ním stojí tam problém není. Hrajeme pořád o všechny trofeje, a kdyby nemůžeme vyhrávat pořád. Myslím si, že tento názor se líbit tady mnohem lidem nebude, ale je můj. Jo a je tady možnost, že už se rozhodl sám a svoje rozhodnutí už nezmění. Uvidíme.

11.03.2017, 00:01

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 21
2. Real Madrid CF 18
3. Club Atlético de Madrid 16
4. Athletic Club 14
5. RCD Mallorca 14
6. Villarreal CF 14
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 7
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Giovani Lo Celso 5
7. Lamine Yamal 4
13. Dani Olmo 3
29. Pedri 2
70. Jules Koundé 1
71. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat