SUÁREZ: VARANEHO JSEM FAULOVAL

SUÁREZ: VARANEHO JSEM FAULOVAL

Uruguayský sniper po El Clásicu plném kontroverzí promluvil o faulu na Raphaela Varaneho a Sergiho červené kartě. K zápasu se vyjádřil také loučící se Iniesta.

"Clásica by se měla hrát takhle, byl to nádherný zápas," vyprávěl Suárez novinářům. "Chtěli jsme vyhrát, Sergiho vyloučení nám uškodilo, zvláště proti týmu, jako je Real Madrid. Ale s ohledem na to, jak se zápas vyvíjel, pro nás ani remíza není špatná."

Luisito také přiznal, že před druhým gólem Barcelony Varaneho fauloval. "Byl to faul, protože Varane kontroloval míč a já jsem o něj nohou zavadil. Ale sudí rozhoduje, někdy pro vás, někdy proti vám, ale byl jsem překvapený, že to nepískl."

"Tým odvedl úžasnou fyzickou práci, velmi dobře jsme bránili. Lidé si tuhle oslavu zaslouží, hodně jich přišlo oslavit ligu, která je více než zasloužená."

Andrés Iniesta odehrál 38. a zároveň poslední El Clásico a po zápase mimo jiné hovořil o improvizované čestné stráži, kterou pro hráče vytvořil realizační tým. "Oslava byla tak trochu improvizovaná, ale byl to první zápas po tom, co jsme se stali mistry, takže jsme to nějak oslavit museli. Počkáme až do posledního zápasu, kdy skončí sezóna, a oslavíme to všichni společně."

Končící kapitán také přiznal, že nebyl stoprocentně fit. "Od finále Copy jsem měl fyzické problémy, ale dělám vše pro to, aby hrál a vychutnal si všechny zbývající zápasy."

"Tohle Clásico jsem si užil, i když jsem nehrál v té nejlepší kondici. Takové zápasy si musíte užívat. Snažím se vychutnat si každý moment, neexistuje nic jako Clásico."

Zápas se neobešel bez několika kontroverzních situací a o sudím Hernandezovi se nejspíš povede nejedna debata. "Clásica už jsou taková, jsou to prostě intenzivní zápasy," okomentoval to Iniesta. "I když jsme nehráli o nic, tyhle zápasy jsou prostě jiné a výjimečné, užil jsem si to."

"Oba týmy se snažily vyhrát, ale remíza nám zanechává dobrý pocit. Už jsme zvládli neprohrát hodně zápasů, kdy nám chyběl jeden hráč."

Barcelona má šanci uhrát celou sezónu bez jediné porážky, což kapitán Barcelony bere jako výzvu do posledních zápasů. "Je to pro nás dobré, opouštíme hřiště s dobrým pocitem. Teď se můžeme soustředit na to, abychom sezónu zakončili bez prohry."

" Všechno si to budu pamatovat, i to, jaké jsem měl štěstí hrát tenhle zápas, další Clásico."

Co se týká čestné stráže, Piqué si poradil i bez té od hráčů Realu Madrid. Po pozápasových oslavách si vzal mikrofon a pronesl: "Když nám oni nechtěli udělat čestnou stráž, tak bych o ni chtěl poprosit náš realizační tým a s tím odcházíme. Je to čestná stráž od lidí, kteří o Barçu pečují."


Zdroje: sport-english.com, marca.com



Diskuze

Marcelo před týdnem :ano,ruka to byla....
Suarez včera:ano,faul to byl....
Ano,Karma is bi*ch..😂😂👌👌

07.05.2018, 17:15
Tarja karlos

Ale mohlo se mu to vrátit až v tom finále... smileyNejlépe při nějakém rozhodujícím momentu.smiley

08.05.2018, 15:45

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 21
2. Real Madrid CF 17
3. Club Atlético de Madrid 15
4. RCD Mallorca 14
5. Villarreal CF 14
6. CA Osasuna 14
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 7
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Lamine Yamal 4
13. Dani Olmo 3
29. Pedri 2
69. Jules Koundé 1
70. Ferrán Torres 1
101. Pablo Torre 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat