TER STEGEN: PRO POMSTU SI NEJDEME

TER STEGEN: PRO POMSTU SI NEJDEME

Před zítřejším zápasem Ligy mistrů proti Juventusu se před novináři rozpovídala barcelonská jednička mezi tyčemi, Marc-André ter Stegen. Kromě zápasu se německý gólman vyjádřil hned k několika tématům, k nimž patřila i kampaň vedená proti prezidentu Bartomeuovi či nové posily Barcelony.

"Nejdeme si pro pomstu ani nic podobného. Loňská sezóna je za námi a musíme se soustředit na tu letošní. Musíme předvést, co dokážeme a na zítřek máme plán, jak budeme hrát. Chceme vyhrát a zpátky se neohlížíme."

O Dembélém: "Trenér nakonec rozhodne, ale on sám má dobré pocity, potřebuje trochu času, aby zapadl do týmu, nejde to ze dne na den. Teď se cítí dobře díky tomu, co se podařilo o víkendu. Chceme jej začlenit nebo se aspoň snažit o to, aby se cítil pohodlně, a mohl tak nakonec ukázat své kvality."

O manévrech proti Bartomeuovi: "Tento klub je demokratickým klubem a socios mohou vyjadřovat své názory, každý z nich má ten svůj. Já se soustředím na fotbal, ne na politická témata. Pro všechny je lepší, když myslím jen na fotbal."

O Dybalovi: "Myslím, že je to hráč oplývající mnoha kvalitami. Co můžeme vidět zvenku je, že se stále může zlepšovat, je to hráč, který dokáže udělat rozdíl. Myslíme na něj, ale nejsme fixováni jen na jednoho hráče. Mají sice hodně individuálních kvalit, ale dobře fungují i jako tým. Uvidíme, co se zítra stane."

O Semedovi: "Myslím, že si vede dobře, dává nám něco jiného. Hodně nám přispívá rychlostí na křídlech a toho chceme využít. Máme hráče, který je hodně kvalitní a chceme mu pomoct s adaptací, aby šlo všechno rychleji."

O Buffonovi: "Buffon je ve fotbalovém světě vzorem. Hraje na vysoké úrovni a hodně ho respektuji za všechno, co dokázal. Hraje ve věku, ve kterém už většina hráčů ukončila své kariéry a vypadá, že je mu 30 a že je v nejlepších letech. Doufám, že jej ještě řadu let uvidím."


Zdroje: sport-english.com



Diskuze

Nenastoupí Darida tak to bude dobrý smiley

11.09.2017, 22:15

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 21
2. Real Madrid CF 18
3. Club Atlético de Madrid 16
4. Athletic Club 14
5. RCD Mallorca 14
6. Villarreal CF 14
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 7
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Giovani Lo Celso 5
7. Lamine Yamal 4
13. Dani Olmo 3
29. Pedri 2
70. Jules Koundé 1
71. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat