Umtiti se na schůzce s Koemanem rozplakal

Umtiti se na schůzce s Koemanem rozplakal

I když dala Barcelona Umtitiho v letním přestupovém období na prodej, Francouz požádal o to, aby mohl v klubu zůstat ještě jednu sezonu a nakonec se mu to i přes nevoli mnoha fanoušků splnilo.

Umtiti se podle všeho sešel s Laportou, který mu vysvětloval, že v posledních sezonách nebyl pro klub zrovna potřebným hráčem. Stoper se na hřišti ani moc neohřál, jelikož jej také dlouho doprovázela zranění. Podle deníku Mundo Deportivo se Umtiti na schůzce s Laportou rozplakal a vysvětloval mu, že kluboví lékaři o jeho zranění špatně pečovali a proto se nemohl tak rychle vrátit zpět na hřiště. Laporta si to nechal vysvětlit a nakonec odsouhlasil, aby Umtiti zůstal v týmu i v nadcházející sezoně. 

Prezident také slíbil, že celou situaci probere s Koemanem a Umtiti tak dostal další příležitost k tomu, aby fanoušky i vedení klubu přesvědčil o tom, že do Barcelony patří. Zda se mu to podaří, zůstává otázkou.

 


Zdroje: www.marca.com



Diskuze

Zdá se mi to jen mě že z Barcy unikají interní informace jako ze žádného klubu,např.smlouva Griezmanna,Messiho atd.

04.09.2021, 20:38
Andreas René

Ja si skôr myslím , že unikajú len malé fragmenty a o zvyšok sa starajú tie skvele denníky ako Mundo či Šport. Dehonestujú svoj vlastný klub. Stačí si nájsť spätne rôzne rozoberané témy či kauzičky počas leta a 95% to boli hlúposti . Dokonca pokial viem, v jednom z týchto denníkov sú Bartomeuovi ľudia . Veľkú váhu by som informáciám z týchto denníkov nevenoval

04.09.2021, 21:39
René Andreas

Nemluvím o bulváru že se někdo rozplakal ale že se v tisku objeví kompletní smlouvy.

04.09.2021, 22:06

Mně kdyby se někdo v kanclu rozplakal, taky bych vyměkl.. smiley
A co bude s jeiho platem? Doufám, že budou ještě jednat o jeho snížení. Ikdyž podle mě u jednání o snížení jeho platu měli začít..
Jinak ti doktoři v Barçe.. Několikrát jsem v posledních letech četl, že nejsou nic moc. A že hráč odmítl jejich péči mluví samo za sebe. Mezi lékařským personálem by taky asi menší čistka a obměna nezaškodila..

04.09.2021, 21:39

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 16
2. Real Madrid CF 14
3. Athletic Club 13
4. Villarreal CF 12
5. Club Atlético de Madrid 11
6. Deportivo Alavés 10
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 5
2. Kylian Mbappé 4
3. Oihan Sancet 3
4. Iago Aspas 3
5. Sandro 3
7. Lamine Yamal 3
9. Dani Olmo 3
11. Raphinha 3
23. Pedri 2
60. Jules Koundé 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat