V FC BARCELONĚ BYLO VČERA ZAVŘENO

V FC BARCELONĚ BYLO VČERA ZAVŘENO

Klub se přidal ke generální stávce vyvolané organizací Taula per la Democràcia a jeho sídlo zůstalo 3. října zcela uzavřené.

FC Barcelona se rozhodla přidat ke stávce, která probíhala po celém Katalánsku na podnět organizace Taula per la Democràcia zastřešující několik odborových organizací a dalších katalánských entit. Cílem stávky bylo spojit všechny obyvatele, ať už hlasovali nebo ne, které pobouřilo dění z 1. října během hlasování o nezávislosti.

Klubové prostory zůstaly po celý den zavřené a žádný z profesionálních ani mládežnických týmů netrénoval. Zavřené zůstalo i muzeum a prohlídka Camp Nou Experience.

Klub se ve svém oznámení omluvil za případné potíže, které tato akce mohla způsobit.

Zároveň také na svých webových stránkách informoval o globálním dopadu prázdného Camp Nou během zápasu proti Las Palmas.

Psali o něm média po celém světě, v papírové i digitální verzi na všech kontinentech. Prázdný Camp Nou se objevil v takových denících jako je The Guardian, New York Times, Al Jazeera, Die Welt, La Repubblica, Le Monde, The Telegraph či Globoesporte. A to je příklad jen několika z nich, bylo zaznamenáno přes 300 zpráv mezi předními médii, která psala o iniciativě FC Barcelony. Vzrostl také počet vyhledávaného spojení "Camp Nou" na Googlu, které se stalo trendem i na Twitteru, což přebil jediný hashtag #CatalanReferendum.


Zdroje: fcbarcelona.cz



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 21
2. Real Madrid CF 18
3. Club Atlético de Madrid 16
4. Athletic Club 14
5. RCD Mallorca 14
6. Villarreal CF 14
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 7
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Giovani Lo Celso 5
7. Lamine Yamal 4
13. Dani Olmo 3
29. Pedri 2
70. Jules Koundé 1
71. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat