VALVERDE: ČÍM VÍC ŠANCÍ SUÁREZ NEPROMĚNÍ, TÍM LÍP

VALVERDE: ČÍM VÍC ŠANCÍ SUÁREZ NEPROMĚNÍ, TÍM LÍP

 Barcelona včera na Camp Nou porazila Málagu 2:0, výkon však nebyl žádnou hitparádou a zápas doprovázelo hned několik kontroverzních situací. Opět se nedařilo ani Luisi Suárezovi, který i naštvaně reagoval na své střídání, Ernesto Valverde se ho však na pozápasové tiskové konferenci zastával.

Barcelonský trenér se k zápasu vyjádřil takto:

"Máme tři body ze zápasu, který pro nás byl těžký. Hodně nás tlačili a bylo těžké útočit. Málaga ukázala, že na tak nízkou pozici v tabulce nepatří. Mají silné hráče na protiútoky."

K Luisi Suárezovi: "Mně se zdá dobrý. Je to třetí zápas, který za posledních 6 dní odehrál. Odehrál skvělé utkání proti Atléticu a neúnavně bojoval proti Olympiakosu a do šancí se vždycky dostane. Bojovnost, se kterou hraje, nám zaručuje, že bude vždy na svém místě. Čím víc šancí nepromění, tím lépe, protože to znamená, že se do nich dostává. Je pro nás neocenitelný."

"Suárez je ambiciózní a nikdo nemá rád, když je střídán. Každý chce hrát, každý chce být v základu... Nevidím v tom žádný problém."

K Iniestovi: "Iniesta nám zaručuje kontrolu, tým hraje podle něj. Je důležitý, ale uvidíme, jak naložíme s jeho hracím časem."

K Alcácerovi: "Hráč, který toho příliš neodehrál, nebudu lhát, ale věřil jsem, že dnes dokáže něčím přispět. Vždy je v pohybu, snaží se uvolňovat od svých strážců. Nemůžou hrát úplně všichni a musíte si zvyknout na to, že někdy hrajete méně, někdy více... Na tréninku si vede dobře."

K Dignemu: "Hráč, na kterého spoléháme a věříme, že dokáže týmu hodně přispět. On a Jordi jsou hráči, kteří jsou pro nás na tomto postu jistotou. Na začátku sezóny jsem využíval Jordiho, ale jsem si jistý, že i Digne si zahraje. To, co dělá, dělá velmi dobře a jsme s ním spokojení."

K Denisi Suárezovi: "Co bych vám řekl... V některých zápasech hrál nalevo. Najde se prostor pro všechny, sezóny je dlouhá. Denis je dobrým hráčem a doufáme, že dostane šance a bude se nadále zlepšovat. Každý se snaží o to samé - bojovat, aby pokračoval v týmu."

Byl míč za čárou? "Ze střídačky jsem to nemohl vidět, ale vím, že při nejmenším pochybnosti tam byly."


Zdroje: sport-english.com, fcbarcelona.com



Diskuze

Možná toho Denise šetří na jaro. Že by to prostě bral tímhle způsobem? Napodzim bude hrát Gomes a na jaře Denis?....Uvidíme

22.10.2017, 10:48
Ihsahn Thorin

Takhle mladýho hráče šetří na jaro tim že vůbec nehraje?smileyTen v jeho věku potřebuje hrát jako sůl aby se mohl zlepšit a né tam strkat v jednom kuse styrýho Iniestu kterej sotva běhá.Toho by měl právě šetřit.
Hlavně aŤ už Valverde udělá něco se hrou,protože na to se nedá koukat.Sna dještě horší než za Martina,kterej měl taky skvělej start,ale pak to kvůli tomu jak jsme hráli šlo rychle do sra...

22.10.2017, 11:53
Jirka Luňák Thorin

To je naprostá blbost

22.10.2017, 12:22

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 21
2. Real Madrid CF 18
3. Club Atlético de Madrid 16
4. Athletic Club 14
5. RCD Mallorca 14
6. Villarreal CF 14
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 7
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Giovani Lo Celso 5
7. Lamine Yamal 4
13. Dani Olmo 3
29. Pedri 2
70. Jules Koundé 1
71. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat