VALVERDE JE OHLEDNĚ MESSIHO KLIDNÝ

VALVERDE JE OHLEDNĚ MESSIHO KLIDNÝ

Barcelonský trenér okomentoval návrat svých svěřenců a přiznal, že zcela přesně neví, jak na tom Messi s ter Stegenem je.

Ernesto Valverde během charitativní akce okomentoval současnou situaci, kdy se hráči prvního týmu postupně vracejí z reprezentačních srazů. Lionel Messi sice s Argentinou odcestoval, kvůli menšímu problému s hamstringem si však nezahrál ani v jednom zápase. Ter Stegen pro změnu odpočíval v zápase proti Brazílii a očekává se, že kvůli problému s kolenem nenaskočí ani do nadcházejícího zápasu Barcelony.

"Moc toho o fyzickém stavu Messiho a Ter Stegena nevíme, ale ve čtvrtek podstoupí testy, abychom to mohli vyhodnotit," vyprávěl Valverde.

Když byl dotazován přímo na Messiho, zůstal zcela klidný. "Jsem ohledně Messiho zranění klidný. Ve čtvrtek uvidíme, jak se cítí."

"Messi v pohodě dohrál poslední zápas s Athleticem. Je pravda, že měl nějaké menší potíže, ale nebylo to nic závažného. Stále ještě nevím, co budeme dělat, ale myslíme si a doufáme, že se nejedná o nic vážného."

"Nebudeme si zbytečně dělat starosti, až jej doktoři prohlédnou, rozhodneme se o dalším postupu."

Barcelona jde do rozhodující části sezóny, ve které se bude rozhodovat o titulech a která bude hodně fyzicky náročná. "Budeme tento měsíc hrát ve všech soutěžích a až se hráči vrátí z reprezentačních srazů, uvidíme, jak na tom jsou. Tři body proti Seville by mohly být rozhodující."

Dobrou zprávou je, že Iniesta s Piquém se vrátili bez újmy na zdraví a Gomes s Cillessenem se už ve středu objevili na tréninku.

Barcelonu v sobotu čeká zápas proti Seville, po kterém bude ve středu následovat první kolo čtvrtfinále Ligy mistrů proti AS Řím. Odveta je naplánována na 10. dubna a v rámci finále Copa del Rey se Barcelona znovu potká také se Sevillou, tentokráte na stadionu Wanda Metropolitano a to 21. dubna.


Zdroje: fcbarcelona.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 21
2. Real Madrid CF 17
3. Club Atlético de Madrid 15
4. RCD Mallorca 14
5. Villarreal CF 14
6. CA Osasuna 14
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 7
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Lamine Yamal 4
13. Dani Olmo 3
29. Pedri 2
69. Jules Koundé 1
70. Ferrán Torres 1
101. Pablo Torre 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat