VALVERDE NA TREBLE NEMYSLÍ, SOUSTŘEDÍ SE NA GETAFE

VALVERDE NA TREBLE NEMYSLÍ, SOUSTŘEDÍ SE NA GETAFE

Barcelonský trenér na předzápasové tiskové konferenci hovořil mimo jiné o zdravotním stavu Piquého a Dembélého a ohledně řečí o možném treble zůstává klidný.

Děláš si něco z řečí o treble?

Lidé mohou být nadšení z různých věcí. Jsme profesionálové a je to jen o matematice. Když nevyhrajete nic, chcete vyhrát alespoň něco a když vyhrajete jednu trofej, chcete dvě. Jsme ve finále, bojujeme o ligu a také o Ligu mistrů. Víme, že abychom jedno z toho vyhráli, musíme zítra porazit Getafe a právě na to se soustředíme.

Jak je na tom Dembélé, bude hrát?

Nejsem si jistý. Vkládáme do něj velké naděje, takže na to musíme jít opatrně. Uvidíme, jestli přednosti, které má, dokáže prodat. Je teď v dobré formě a trénuje s ostatními. Vracet se musí postupně.

Jaké jsou šance na  Piquého start?

Vermaelen by se mohl vrátit příští týden. Neřeknu, jestli Piqué bude hrát. Je zraněný a minule jsme riskovali, protože šlo o klíčový zápas. Zítřek je také důležitý, musíme to zhodnotit.

Bude fit na 100 % na zápas proti Chelsea?

Naším cílem je, aby se zotavil včas. Po zítřejším zápase bude mít dlouhý týden na to, aby se vrátil do formy. Doufejme, že nepřijde žádný zádrhel.

Zvýší Coutinhovi gól sebedůvěru?

Góly pomáhají. Jde o hráče, který je dobrý v situacích 1 na 1 a dokáže dobře navazovat spolupráci. Doufáme, že Coutinho bude lepší a lepší.

K nadcházejícímu zápasu

Víc než únava mě trápí to, abychom se po zápase s Valencií dokázali soustředit. Další zápas je tu rychle, hrajeme už ve 4. Musíme se znovu nabudit a brát to jako důležitý zápas, pro nás i pro fanoušky. Jsme ve druhé půli sezóny a potřebujeme vyhrát, abychom si nadále udrželi náš náskok v La Lize.

Getafe je nepříjemný soupeř, který vás nenechá v klidu. Nebezpečím však není jen soupeř, ale také fakt, že nastoupíme po tom, co jsem se dostali do finále.

Tyhle zápasy jsou pro nás těžší, potřebujeme proto podporu fanoušků. Přicházejí rozhodující chvíle a my se přes tyhle ošidné zápasy musíme dostat.


Zdroje: as.com, sport-english.com



Diskuze

Miluju tohohle PÁNAsmileysmiley

11.02.2018, 09:52

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 21
2. Real Madrid CF 17
3. Club Atlético de Madrid 15
4. Athletic Club 14
5. RCD Mallorca 14
6. Villarreal CF 14
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 7
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Iago Aspas 4
6. Lamine Yamal 4
13. Dani Olmo 3
29. Pedri 2
69. Jules Koundé 1
70. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat