VALVERDE: TAKOVÉ ZÁPASY VYHRÁVAJÍ LIGU

VALVERDE: TAKOVÉ ZÁPASY VYHRÁVAJÍ LIGU

Ernesto Valverde na pozápasové tiskové konferenci ocenil snahu snahu svých svěřenců a byl rád, že i přes náročné podmínky tým veze tři body.

Barcelonský trenér nejprve pochválil soupeře, nezapomněl však zmínit stav trávníku. "Valladolid hrál dobře a dokázal na nás tlačit, ale hodně tomu přispěl trávník. Byli jsme dominantnější a vytvořili jsme si šance, ale nedokázali jsme dát druhý gól."

"Stav hřiště zápas hodně ovlivnil. Neříkám, že by to rozhodlo, Valladolid hrál dobře, ale hráčům to klouzalo a hřiště se zhoršovalo.Takové výsledky vyhrávají ligu, ale obávali jsme se, že přijdou nějaká zranění."

"Pravdou je, že se zdá být až neuvěřitelné, že v dnešní době se tohle může stát. Myslím, že Valladolid udělal vše, co mohl, a musí být nějaký důvod, proč trávník nebyl položen dříve."

"V jednu chvíli změnili systém a my jsme mohli dát na 2:0, ale v závěru utkání jsme byli špatní. Zkoušeli jsme různé taktiky a jak hra ubíhala, Messi se posunul do středu a to nám pomohlo." 


Zdroje: fcbarcelona.com, marca.com



Diskuze

"Messi se posunul do středu a to nám pomohlo". Pomohlo že začal na konci trochu běhat. Ale nejvíc pomohl konečný hvizd, protože to časem bylo horší a horší.

26.08.2018, 14:33

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 21
2. Real Madrid CF 17
3. Club Atlético de Madrid 15
4. RCD Mallorca 14
5. Villarreal CF 14
6. CA Osasuna 14
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 7
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Lamine Yamal 4
13. Dani Olmo 3
29. Pedri 2
69. Jules Koundé 1
70. Ferrán Torres 1
101. Pablo Torre 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat