VALVERDE ZŮSTÁVÁ OPTIMISTICKÝ

VALVERDE ZŮSTÁVÁ OPTIMISTICKÝ

Ernesto Valverde po nevydařeném El Clásicu neměl pocit, že by prohra 3:1 odrážela výkon jeho týmu. Ohledně odvety zůstává optimistický, stejně jako ohledně případných posil, na jejichž podepsání má podle něj Barcelona stále ještě dostatek času.

Včerejší noc by většina culés nejradši rychle zapomněla, barcelonský trenér z toho však na pozápasové tiskové konferenci takové drama nedělal: "Nemám ten pocit, že bychom byli tak špatní, jak světelná tabule ukazuje. Oni dali tři góly, ale byl to zápas, ve kterém jsme hráli dobře a měli šance."

"Dostat se k nim do nebezpečných zón není to jediné, na čem záleží, musíte také trefit bránu. Nevěřím tomu, že nám chybí schopnost dát gól, oni však byli přesnější."

"Nachytali nás na situaci jeden na jednoho, pak dali jeden zázračný gól a poté další na 3:1. Byl to vyrovnaný zápas a oni měli silný střed zálohy, což hru ve středu ztěžovalo."

"Jejich druhý gól nás opravdu bolí. Gratulujeme jim a pokusíme se na další zápas zlepšit."

Barcelonu čeká odvetný zápas na Santiago Bernabeu ve středu.

"Pro nás je skóre velmi nepříznivé a soupeř je favorit. Musíme teď odehrát druhé kolo, po jedné prohře nebo výhře ještě nic nekončí."

"Když prohrajete, chcete, aby další zápas přišel co nejrychleji, abyste se mohli pokusit vše napravit. Jsme trochu zaraženi, ale máme čas na to, abychom se vzchopili."

S přestupem do Barcelony je neustále spojován Philippe Coutinho či Ousmane Dembélé, Valverde však k přestupovým rošádám řekl jen: "Jsme Barcelona a chceme ten nejlepší tým. Máme čas do 31. srpna, ale já chci hodnotit to, co už v klubu mám."

 

Zdroje: goal.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 21
2. Real Madrid CF 18
3. Club Atlético de Madrid 16
4. Athletic Club 14
5. RCD Mallorca 14
6. Villarreal CF 14
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 7
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Giovani Lo Celso 5
7. Lamine Yamal 4
13. Dani Olmo 3
29. Pedri 2
70. Jules Koundé 1
71. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat