VIDAL PŘIZNAL, ŽE BYL NAŠTVANÝ

VIDAL PŘIZNAL, ŽE BYL NAŠTVANÝ

Chilský reprezentant vysvětloval svoji frustraci, která vedla k tomu, že zveřejnil naštvaného smajlíka, když byl vynechán z nominace na Tottenham.

Arturo Vidal přiznal, že byl z kraje sezóny naštvaný na to, že dostával málo herního prostoru. Po přestupu z Bayernu Mnichov měl ještě na konci minulého měsíce na svém kontě pouhé dva starty v La Lize.

O frustraci jednatřicetiletého záložníka se napsal nejeden článek a vše vyvrcholilo v říjnu, když byl vynechán z nominace na zápas proti Tottenhamu ve Wembley. Vidal zareagoval tak, že na Instagramu zveřejnil naštvaného smajlíka, což vyvolalo pozdvižení.

Arturo teď v rozhovoru s RAC1 uznal, že byl naštvaný, když se mu nepodařilo získat místo v plánech Ernesta Valverdeho, vše už je ale podle něj zapomenuto.

"Byl jsem trochu naštvaný, ale to už je minulost. Hráč chce vždycky hrát a být důležitý. Jdete sem, abyste pomohli, ne abyste způsobovali problémy v tak důležitém týmu."

"Šlo trochu o reakci v zápalu, ale už je to minulostí. Myslím jen na to, abych pracoval, dařilo se mi a abychom vyhrávali tituly."

V posledních čtyřech ligových utkáních už Vidal naskakoval v základu, že by však měl místo jisté si nemyslí.

"Nepřipadám si jako člen základu, ale to je něco, co si musíte zasloužit trénink za tréninkem a pak můžete být kdykoliv povoláni hrát. Tady se nikdo nemůže cítit jako stálý člen základu, kdokoliv, kdo hraje nejlépe, nastoupí."

"Snažím se ze sebe vydat to, co po mně trenér požaduje a přidat k tomu to, co znám ze své kariéry. Dokážu odebírat balóny, bránit a útočit a dávám do toho vše."

"Někteří lidé v tom nemají jasno a nevědí, co tu vlastně dělám. Neexistuje mnoho záložníků, kteří dokáží to, co já, což je hra mezi vápny. A to je dobré pro tým."

Vidal dále také ujistil fanoušky, že tým neztratil trpělivost s Ousmanem Dembélém, který měl problémy s dochvilností a účastí na tréninku.

"Je jasné, že je mladý a občas dělá chyby, ale je to dobrý chlap. Trénuje na maximum a vyvíjí maximální úsilí."

"Tohle jsou detaily, které se časem zlepší, nejsou tak důležité. Týmu se omluvil. Nemůže se to opakovat, ale samozřejmě se omluvil, že přijel pozdě. Uvědomil si, že udělal chybu, ale nebylo to nic závažného, co by mělo ovlivnit tým."

Výsledek obrázku pro arturo vidal


Zdroje: goal.com



Diskuze

Upřímně, já jsem zkraje jeho příchod vůbec nechápal, zvlášť, když se začal rozehrávat Arthur.. ale po pár zápasech si mě začal získávat (např jeho hlavička do sítě Baletek) Teď už si troufám tvrdit, že dokonale zapadl do koncepce trenéra. Je to výborný bojovník v defenzivě. Tak ať mu jeho forma vydrží co nejdéle a ať nám s jeho pomocí přibývají body jak na běžícím pásu 😎⚽✌️ Visca El BARÇA

21.12.2018, 19:09

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 21
2. Real Madrid CF 17
3. Club Atlético de Madrid 15
4. RCD Mallorca 14
5. Villarreal CF 14
6. CA Osasuna 14
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 7
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Lamine Yamal 4
13. Dani Olmo 3
29. Pedri 2
69. Jules Koundé 1
70. Ferrán Torres 1
101. Pablo Torre 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat