Xavi: Byl to zápas o šest bodů

Xavi: Byl to zápas o šest bodů

Barcelona ve včerejším utkání porazila Sevillu 1:0 a posunula se na druhé místo v tabulce. Po zápase hovořil také trenér Xavi.

Vítězství nad Sevillou:

"Jsem pozitivní člověk. Věřím v tvrdou práci, snahu, obětavost a týmovost. Daří se nám a držíme spolu, na hřišti jsou všichni aktivní a běhaví. S tímto základem se výsledky dostaví. Dnes jsme porazili silný tým. Vyhráli jsme 1:0 a gólů jsme mohli dát víc. Tento zápas byl o šest bodů."

Pedriho výkon:

"Nejlepší hráč. Vstřelil krásný gól. Je rozdílový a je úžasné ho sledovat, má teprve 19 let. Nejde jej nijak srovnávat. Nabádám ho, aby víc střílel. Je to ale tvůrce hry, vždy přemýšli o další finální, rozhodující přihrávce. Byl jsem trochu podobný. Neuvědomuje si, že někdy musíte zkusit štěstí, má velmi dobrou střelu a dnes vstřelil skvělý gól."

Vzkaz pro Real Madrid:

"Nikdy nikomu vzkaz neposíláme, soustředíme se pouze na sebe. Vyhráli jsme a užili jsme si to. Mám rád výhry a tým si to zasloužil. Oslava gólu byl čistý adrenalin, byla to velmi důležitá branka. Dokud to bude matematicky možné, budeme v LaLize bojovat dál. Budeme to zkoušet. Je nepravděpodobné, aby Real ztratil tolik bodů, ale dáme do toho všechno."


Zdroje: www.sport.es



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 15
2. Real Madrid CF 12
3. Club Atlético de Madrid 11
4. Villarreal CF 11
5. Deportivo Alavés 10
6. Athletic Club 10
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 4
2. Oihan Sancet 3
3. Sandro 3
4. Ayoze Pérez 3
5. Lamine Yamal 3
7. Dani Olmo 3
8. Raphinha 3
21. Pedri 2
59. Jules Koundé 1
60. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat