Xavi: Dembélé by měl přemýšlet o své budoucnosti

Xavi: Dembélé by měl přemýšlet o své budoucnosti

Před zítřejším utkáním v Copa del Rey Xavi hovořil o situaci Dembélého v Barceloně, o tom, co je jeho aktuálním cílem v klubu a také se vyjádřil k zítřejšímu soupeři Blaugranas.

Dembélé by si měl podle Xaviho své rozhodnutí pořádně promyslet.

"Už jsem s ním mluvil a čekám, že pro setrvání v klubu začne něco dělat. Lepší podmínky mít nemůže a uvidíme, jak se rozhodne. Doufám, že si to pořádně rozmyslí. Nezáleží to na mě, ale na něm a na klubu. Měl by myslet na svoji budoucnost."

Xaviho aktuální cíl v Barceloně je jasný.

"Cílem je návrat zpět na vrchol. Byli jsme devátí a nyní jsme pátí. Kousek po kousku se vracíme tam, kde chceme být. Myslím si, že fanoušky příchod Ferrána Torrese potěšil. Makáme na sobě a prezident nás všechny vede tím správným směrem. Sdílím jeho optimismus a líbí se mi, jak ke všemu přistupuje. Je hodně ambiciózní a statečný."

"Chceme se vypracovat na postupové příčky do Ligy mistrů. Není to snadné, ale uděláme vše pro to, abychom Barcelonu dostali zpátky tam, kam patří."

Barcelonu zítra čeká utkání Cop del Rey proti třetiligovému Linares. Xavi tento tým velmi respektuje.

"Čekám těžký zápas, když se nebude hrát odveta. Je to dobrý tým s dobrým trenérem. Víme, jak těžké mohou být tyto zápasy, slabší týmy jsou nevyzpytatelné. Jsme favorité a musíme vyhrát. Oni budou hodně namotivovaní a určitě nás budou chtít porazit."

"Bylo by to stejné jako kdybychom byli na vrcholu tabulky. Dáme do toho zápasu všechno. Hráči Linares jsou v hodně věcech dobří. To jsme mohli vidět v zápase proti Barceloně B. Naším cílem je ten pohár vyhrát bez ohledu na jiné soutěže."

Zdroje: marca.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 15
2. Real Madrid CF 14
3. Club Atlético de Madrid 11
4. Villarreal CF 11
5. Deportivo Alavés 10
6. Athletic Club 10
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 4
2. Kylian Mbappé 4
3. Oihan Sancet 3
4. Sandro 3
5. Ayoze Pérez 3
6. Lamine Yamal 3
8. Dani Olmo 3
10. Raphinha 3
23. Pedri 2
59. Jules Koundé 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat