Xavi: Fanoušci mě neposlechli, ale nakonec Dembélému tleskali

Xavi: Fanoušci mě neposlechli, ale nakonec Dembélému tleskali

Ve včerejším utkání proti Neapoli se Dembélé po svém nástupu ve druhém poločase stal terčem pískotu od vlastních fanoušků. Francouzský křídelník však za svůj výkon nakonec od domácího publika sklidil potlesk.

"Fanoušci mi nevěnovali pozornost, ale nakonec se jejich pískání změnilo v potlesk," řekl Xavi na úvod.

Xavi se také postavil za Ferrana Torrese, který sice vstřelil vyrovnávací gól, další velké šance však neproměnil a na konci zápasu byl velmi smutný:

"Stejně to měl po svém příchodu Luis Suárez, také se ze všech sil snažil a góly mu nepadaly. Barcelonský dres váží o pár kilo více než kterýkoliv jiný. Jsem rád, že máme Ferrana v týmu a věřím, že nám bude dělat radost. Na tréninku je jedním z těch, kteří skórují nejvíce. Má naší absolutní důvěru. Musí to prostě hodit za hlavu."

Trenér okomentoval remízu 1:1 a přiznal své zklamání:

"Teď jsem velmi smutný. Rozčiluje mě, že jsme promarnili tolik šancí. Je mi líto, že musím o tomto zápase říct, že byl remízový a že v Itálii budeme hrát o všechno."

"Myslím si, že nám chybělo pouze proměnovat šance. Byli jsme dobří ve vysokém presinku. Během zápasu jsme měli dvacet střel a z toho šest nebo sedm velkých šancí."

"Tento zápas jsme měli vyhrát. Hráli jsme dobře, ale toto je Evropská liga. Tady to není o pocitech, ale o výsledcích."


Zdroje: marca.com



Diskuze

Asi máme s autorem každý jinou představu o kvalitním výkonu. Co včera aspirant na Zlatý míč předvedl? Teda kromě toho, že každou přihrávkou a střelou trefil vždy prvního hráče Neapole?

18.02.2022, 13:25
Andreas absint

Aj ked mi je Dembele proti srsti, tak vcera po jeho prichode uplne ovladol zapas. Len vdaka nemu sme tie sance mali. Uz len to, ze na seba dokazal naviazat zopar hracov v rychlosti a uvolnit lavu stranu je velmi dolezity aspekt. Ze volì vacsinou zle rozhodnutia je fakt. Ale taky bol on vzdy a taky aj bude. Ale dokazal v tom zapase urobit rozdiel. Tie vyjadrenia a jeho poziadavky su vtipne, to ano. Ale nemoze sa mu upriet snaha a vyssia kvalita. Jedina vyhoda jeho odchodu je prichod Ferrana. Aj ked sa mu momentalne nedari, je v nom obrovsky talent a dovolim si povedat, ze coskoro bude klucovi pre nase muzstvo. Mozno nieje taky dribler ako Dembele ci Neymar ale kvalitu , vyber miesta ci cit pre prihravku ma na spickovej urovni. Cakam, ze pride zapas kedy to zlomi a myslim, ze bude na Ferrana spolahnutie.

18.02.2022, 14:32
cechoma Andreas

Ferran co spálil bylo neskutečný. Ale nesmíme zapomenout, že se do těch šancí dostal. Je mu teprve 21 a má to v sobě. Podívejte se na Juniora. Real mu dal šanci a po letech, kdy byl úplně mimo teď táhne klub. Někdy to není hned.

18.02.2022, 17:16
smazáno cechoma

Lenže Xavi mu nie dáva šancu, ale na ňom stavia - radšej vypojí de Jonga, ktorý má teraz formu, až ju snáď postupne aj stratí, aby dobre zapadol medzi streleckých impotentov v útoku.

18.02.2022, 22:21

Přesně tak (andreas, cechoma), proti těm zápasům, kdy byl Ferran skoro neviditelný, včera velký pokrok. Hodně talentovaný hráč. Jediná otázka, jako vždy, jak moc a jak rychle poroste.... Celkově musím říct, že mi bylo kluků v závěru až líto. Byli jasně lepší, bohužel nedokázali vyjádřit gólově. Dembele odehrál dobrý zápas. Pokud se nezraní, o další angažmá se bát nemusí. A tu paranoiu kolem něj vyrobilo z 50% i naše vedení tím, jak vše nesmyslně hrotilo.

18.02.2022, 18:36

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 15
2. Real Madrid CF 14
3. Club Atlético de Madrid 11
4. Villarreal CF 11
5. Deportivo Alavés 10
6. Athletic Club 10
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 4
2. Kylian Mbappé 4
3. Oihan Sancet 3
4. Sandro 3
5. Ayoze Pérez 3
6. Lamine Yamal 3
8. Dani Olmo 3
10. Raphinha 3
23. Pedri 2
59. Jules Koundé 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat