Xavi: Jsem naštvaný, je to nespravedlivé

Xavi: Jsem naštvaný, je to nespravedlivé

Trenér Barcelony Xavi zuřil poté, co dvě rozhodnutí rozhodčího při hraní rukou, rozhodly v neprospěch jeho týmu. Pedriho vyrovnání nebylo po zásahu videorozhodčího uznáno kvůli Fatiho ruce. Následně v nastavení nebylo jako penaltové posouzeno hraní rukou Dumfriese. Barcelona prohrála na půdě Interu 0:1.

"Jsem naštvaný a rozhořčený nad tím, co jsme viděli. Je to nespravedlivé," hovořil Xavi po zápase.

"Říkal jsem to v pondělí a musím to zopakovat. Rozhodčí musí přijít a své rozhodnutí vysvětlit, protože tomu nerozumím. Po zápase mi vysvětlení dát nechtěl. Nemůžu mluvit o rozhodnutí, které jsem neudělal, to musí rozhodčí. Já to vidím jasně a nerozumím tomu."


Zdroje: www.sport.es



Diskuze

Caltic8
Administrátor

Teď už ten výklad pravidla o hraní rukou má tolik specifik, že mu můžou říct skoro cokoliv. Jestli u Dumfriese viděli, že mu míč tečoval prvně hlavu, holt se nedá svítit.

Spíš by mě zajímalo, jak bude Xavi dál postupovat, abychom nesklouzli k tomu, že budeme impotentně držet míč, doufat v ojedinělý záblesk Lewy nebo Demby a zároveň dělat pořád stejné chyby při bránění. Soupeři opět vědí, že když budou bránit a čekat na naše chyby (které vždy přijdou), mají dobrou šanci na úspěch.

Můžeme se uklidňovat tím, že byla repre pauza nebo že někdy příště tu penaltu dostaneme. Ale obávám se, že nekoukatelných zápasů jako proti Mallorce nebo včera nás čeká víc. Další možná už za týden, protože se prakticky hraje o postup a Inter má v tuhle chvíli jasně navrch.

05.10.2022, 10:38
cechoma Caltic8

Přesně tak. Včera jsme hráli jako před pár lety, kdy se jen obehrávalo jak v házené a čekalo se, až Messi něco vymyslí. S Messim to většinou vyšlo (i když se na to nedalo koukat), ale hrát to stejným způsobem na Dembu je fakt katastrofa. Jako chápu, že hrát proti rozestavení 640 je strašný, ale neviděl jsem tam snad jedinej překvapivej náběh. Jediný zaběhnutí i od stoperů. Vždyť se to v současným fotbale děje. Prostě nic. Jen pár kliček na straně a plácnutej centr na slepo, kde byla přesila tak 8 na 2.

Za mě je v tomhle vidět, o kolik je FdJ lepší než Gavi. FdJ má za zápas tolik náběhů do vápna a trhá obranu. Gavi je sice zarputilej a srdcař, ale nemůžu si pomoci, na áčko to prostě není a pokud je FdJ zdravej, měl by hrát on.

05.10.2022, 10:59
Reekwon cechoma
Senior editor

Jojo do béčka s Gavim a na hned, ať stihne v neděli odjet s týmem do Balearessmileysmiley

05.10.2022, 11:22
cechoma Reekwon

Jasně, jen vytáhni extrem. Nikde nepíšu o přeřazení do béčka. Ale prosím, jestli chceš rejpat, tak můžeš :)

05.10.2022, 13:03
Reekwon cechoma
Senior editor

Ty jsi napsal "na áčko to prostě není" přirozený instinkt velí, že jsi myslel, že by teda měl být v béčkusmileyA nebuď hned tak citlivý, pokud napíšeš takovou hloupost, musíš být připravený na nějakou reakci smiley

05.10.2022, 14:25
cechoma Reekwon

Ježíš sorry to jsem napsal fakt blbostsmileyjá samozřejmě napsal áčko a myslel jsem základ

05.10.2022, 21:21
Killa Caltic8

Tohle pozoruji od minulé sezóny a doufal jsem, že s novými hráči a s prodělanou letní přípravou uvidíme progres, ale pořád mi není jasné jak chceme střílet góly. Zatím je to přesně jak píšete: dovézt to k 16 a buď centr na slepo nebo čekání na individuální řešení od Lewy, Dembelého případně Pedriho. Naštěstí to v lize na průměrné soupeře stačí, ale na lepší obrany, které dokážou tyhle 2-3 hráče pokrýt, je to málo.
Že k nám včera rozhodčí nebyl úplně spravedlivý je možná pravda, ale měli bychom se soustředit na to, že jsme kromě toho skoro neměli vyloženou šanci.

05.10.2022, 11:33
Melneor Killa

V lize to až na poslední zápas s Mallorkou bylo dobrý, ale jak nastoupíme do LM, tak jsme naprosto jalový. Xavi z 5 zápasů vyhrál jen proti Plzni a 3 prohrál.Vůbec nám ten jeho systém v evropě nic nepřináší.
Navíc forma po repre je opět naprosto žalostná.
Příští týden čekám proti Interu remízu jak loni proti Benfice a papá posily.

05.10.2022, 11:45
stockey Melneor

Ocakavanim si neprekvapil :)

05.10.2022, 12:27
Melneor stockey

Ta očekávání jsou způsobena dlouhodobým sledováním našeho týmu a tragédii kterou obvykle poslední dobou v LM hrajeme.(Jinak loni jsme doma v evropě hráli 4 zápasy s Benfikou,Galatasarají,Neapoli a Frankfurtem a ani jednou jsme nevyhráli).
Ty tady klasicky píše, jak jdeme někoho zničit, ale to je spíš přání otce myšlenky.Až ten tým začne předvádět, že už není tak psychicky labilní a špatnej v LM, tak začnu očekávat něco jiného.
Jinak Xavi dostal všechno posili co chtěl a už se není na co vymlouvat.EL která je teď velmi pravděpodobná půjde za ním.

05.10.2022, 13:30
stockey Melneor

a ja ze je to sposobene tvojim pesimizmom :) Minulu sezonu absolutne neberiem v dotaz. Proste to bola pre nas najhorsia sezona za dlhe obdobie. Tohtorocny tim je iny. A pokial existuje sanca na postup, co existuje, budem verit ze vyhrame. Sme Barcelona a na porazenecke nalady pred zapasom tu nie je miesto. A ano, verim ze sme schopni porazit Inter a aj Bayern. Mozno sa to nestane a skoncime v EL a pojde to za Xavim. Ale ja nasim hracom verim.

05.10.2022, 13:52
KU420 Caltic8

Inter jede na Camp nou a ač nejsou výsledky z posledních let přesvědčivé, těžko bude mít v čemkoliv navrch, když už doma byli nejen podle bookmakerů outsideři.
Né všichni soupeři před námi, vyznávají defenzivní styl hry. A né každý k tomu má vhodnou soupisku.
Za "týden" čeká zejména EL CLÁSICO !!

05.10.2022, 13:52
Caltic8 KU420
Administrátor

Tenhle dvojzápas reálně může rozhodnout o tom, kdo postoupí z druhého místa. Z hlediska dvojzápasu Inter uhrál doma dobrý výsledek a přesvědčil se, že tahle taktika na nás platí. Teď můžou betonovat ještě víc, stačí jim i remíza, kdežto my musíme víc riskovat. Jejich výchozí pozice je proto určitě lepší.

A El Clásico ani nepřipomínej. Real moc dobře umí bránit a vyrážet do brejků, to se nám v současném rozpoložení fakt líbit nebude.

05.10.2022, 19:20
KU420 Caltic8

Inter může skoušet co chce. Čeká je poprava. Šanci mají naopak pouze pokud otevřou hru a zvládnou Barcu přestřílet .. Real zatím pouze v jediném utkáni neinkasoval. Po letech odchodů a starnutí kadrů nemá podmínky letos titul/y obhajít. Až příliš slepě se soustředili na zisk Mbapeho a teď za to platí daň .. už loni jsme s nima byla lepší. V letě konečně brali body a o víkendu pouze potvrdíme ;)

11.10.2022, 09:24

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 15
2. Club Atlético de Madrid 11
3. Real Madrid CF 11
4. Villarreal CF 11
5. Deportivo Alavés 10
6. Athletic Club 10
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 4
2. Oihan Sancet 3
3. Sandro 3
4. Ayoze Pérez 3
5. Lamine Yamal 3
7. Dani Olmo 3
8. Raphinha 3
21. Pedri 2
59. Jules Koundé 1
60. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat