Xavi: Jsme před El Clásicem v dobré pozici, ale to nic neznamená

Xavi: Jsme před El Clásicem v dobré pozici, ale to nic neznamená

Xavi po vítězném utkání v Turecku chválil svůj tým. Barcelona díky výhře 2:1 postupuje do čtvrtfinále Evropské ligy. Zároveň ale varoval, že dobrá forma nemusí před El Clásicem nic znamenat.

"Dnešní zápas byl důležitý. Je to evropská soutěž a chceme v ní dojít daleko," řekl na úvod.

"Dalo by se říct, že jsme před El Clásicem v dobré pozici, ale to nic neznamená. Bude to velmi těžké."

Xavi chválil svůj tým také za charakter, který v zápase předvedl. Po inkasovaném gólu totiž musel jeho tým utkání otáčet.

"Věřím, že jsme odehráli dobrý zápas. Ukázali jsme charakter. Dobře jsme útočili, byli trpěliví a otočili jsme zápas v náročném prostředí."

Trenér obzvlášť pochválil Pedriho za jeho výborný výkon:

"Pedri obehrál dva hráče. Byl to úžasný gól. Je schopen dokázat mnohem více. Je mu pouze 19 let. Dneska byl rozdílovým hráčem."


Zdroje: www.marca.com



Diskuze

Dobrá pozícia? Veď po tomto zápase sa zdá, že majú tak nejak na stred tureckej ligy. A to som si minule myslel, že iba na druhú tureckú ligu.

18.03.2022, 01:45
Héňa_7 smazáno

Pohárový zápasy jsou vždycky speciální a je jedno kde je tým v tabulce, vždycky se vybičuje k co nejlepším výkonům, zvláště pak proti Barceloně. Turci hráli dobře a byli na dvojzápas přípraveni, Barca je ale přehrála a zaslouženě postoupila

18.03.2022, 12:49
smazáno Héňa_7

No hej, hviezdam sú všetky tie milióny málo, aby boli stále vybičovaní, ale robotníci pri pásoch za otrockú mzdu musia byť neustále vybičovaní, aby neprišli aj o to.

18.03.2022, 19:27
Jirka smazáno

Ty jsi ztracený případsmiley

18.03.2022, 19:40
KU420 smazáno

"tie miliony" slušné smiley fakt že Galatasaray má pro letošní sezónu větší rozpočet než Barca předpokládam ignoruješ .. To že předchozí vedení klub rozkradalo hráči neovlivní. V pohárech hrají velkou roli zkušenosti - podívej se na věkový průměr SK a FC .. taky ti nejspíš uniká, že vzhledem k situaci která v klubu panuje (a ještě nějakou dobu bohužel bude) se nejen nepočítá s žádnou trofejí, ale veškeré ambice a sny jsou vkládány do udržení ligové pozice zajištující účast v LM a přes to se loni urval pohár a letos jsou stále v boji až o 4 trofeje, ač šance na vítězství v La Lize jsou dost mizivé. (La liga, Evropská liga, v připadě 1. či 2. místa v lize španělský superpohár, v případě vítězství v EL ten evropský;))
*Za mnohé také můžeme "my" socios, neb Freixa měl (má) dostatečné finanční prostředky k tomu, aby Barcu stabilizoval a udržel na přinejmenším konkurence schopné úrovní (bylo 350mil. euro na posily + prostředky pro udržení Messiho a tím pádem i všech doložek, které ho v sponzorských kontraktech zahrnovali) nejlepším klubům světa. Bohužel nad rozumem zvítězilo bratříčkování a protekce smileyA místo posílování, nás v létě čeká pořádný výprodej ..
Peníze by byli v rámci fondu a Barca by je mohla čerpat nezavisle na rozpočtu či FFP btw. stejně jako to má např PSG ..

19.03.2022, 09:50

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 15
2. Real Madrid CF 12
3. Club Atlético de Madrid 11
4. Villarreal CF 11
5. Deportivo Alavés 10
6. Athletic Club 10
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 4
2. Oihan Sancet 3
3. Sandro 3
4. Ayoze Pérez 3
5. Lamine Yamal 3
7. Dani Olmo 3
8. Raphinha 3
21. Pedri 2
59. Jules Koundé 1
60. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat