Xavi: Nic se nám nedaří

Xavi: Nic se nám nedaří

Trenér Xavi byl po nedělní prohře 1:3 v El Clásicu velmi zklamaný. Real Madrid se tak posunul do čela tabulky a na Barcelonu má náskok tři body.

"Měli jsme šanci být lídry tabulky, ale odcházíme s prázdnou. Lewandowski měl jasnou šanci na vyrovnání. Nevyužili jsme své šance, Madrid ano," hodnotil Xavi.

"Nejsme dynamičtí a nic se nám nedaří. Musíme se z toho rychle dostat. Musíme tyto věci změnit."

"Chyběla nám agresivita. Musíme být herně vyzrálejší. Využili své chvíle, jsou dobře sehraní. Při prvním gólu musíme udělat faul a zastavit jejich protiútok."

"Porazili nás, protože byli vyzrálejší. je to v tuto chvíli vyspělejší tým, než jsme my," uznal Xavi na závěr.


Zdroje: www.sport.es



Diskuze

Reekwon
Senior editor

Porážka zamrzela, ale netřeba propadat nějaké velké panice, alespoň nám to ukazuje mezery a když je vidíme my a novináři, vidí je i v klubu a věřím, že na nich zkusí zapracovat. Nicméně, nyní nás čeká pět zápasů v LaLize před startem MS a tady je důležité získat co nejvíce bodů. Xavi pak bude mít spoustu času se svými lidmi naplánovat si druhou polovinu sezóny a zlepšit nedokonalosti. Na twitteru jsem zaznamenal zvýšený počet příspěvků, že má Xavi nejhorší bilanci za 50 zápasů asi za tisíc let nebo kolik a dobrou reakci, že to znamená asi tolik, jako když Tata Martino měl za svých 50 prvních zápasů stejnou bilanci jako Pep Guardiola smileyJak říkal Enrique, hodnoťme na konci sezóny, ne v říjnu.

17.10.2022, 13:09
Klokanomet Reekwon

Tata tvl smiley skoro jsem už zapomněl, že nás trénoval, to byly časy smiley

17.10.2022, 14:34
Klokanomet Reekwon

Ale když jsem si to teď oživil, tak to byla opravdu hnusná sezona, Madrid nás vyjebal ze všech stran. V lize Atlétiko v posledním zápase o všecho, v LM nás Atleti taky naprosto hnusně ubetonovali a ve finále Copy nás zničil Bale při legendárním oběhnutí Bartry smileyNa druhou stranu tam bylo jedno z nejlepších Clásic všech dob 3:4smiley

17.10.2022, 14:41

Nevyužili jsme své šance, protože jsme ani žádné neměli. Nejsem si úplně jistý, co myslí Xavi tou Lewandowského jasnou šancí na vyrovnání, tu jsem zřejmě přehlédl.
Real byl o dvě třídy lepší, a to ve všem, uklidňovat se nedostatkem štěstí fakt nejde.

17.10.2022, 16:40
Klokanomet absint

Zase bych nepřeháněl. Střely 8:18. Zápas byl klidně remízový, Fati měl v závěru dvě šance, kde stačilo málo ke gólu.

17.10.2022, 16:46
absint Klokanomet

Ano, střely zpoza vápna (poslední dobou častý jev, protože jinak se k ohrožení branky prakticky nedostaneme) přímo do brankáře. No, nestačilo to ani na Lunina.

Prohrát s Realem není ostuda, horší je to s naším přístupem, kdy se zase jen vymlouváme na smůlu. Takže je vlastně všechno v pořádku, odehráli jsme dobrý zápas, naše taktika nám skvěle funguje, netřeba nic měnit.
A šašek Laporta to celé korunuje, když běží po zápase vynadat rozhodčím. V takových chvílích je to nelichotivé označení "cirkus" pro nás bohužel víc než trefné.

17.10.2022, 17:38

Jedno je pozitivní a to, že ten tým dost omládl a právě ti nejstarší jsou ještě poslední brzdou.
Balde,Araujo,Kounde
De jong,Gavi,Pedri
Fati,Ferran,Dembele,Raphinha

Na tomhle se dá hrozně stavět.Co potřebujeme je nutně pořádný a běhavý DM a Top RB. Pak nějakej čas na sehrání a měli bysmy na to hrát i s timi nejlepšími. Bude to chtít ale ještě hodně práce a přehodit v hlavě výhybku, což nás hodně sráží.

17.10.2022, 16:53

jak jsem základní sestavu a kombinaci Roberto a Busi, bylo jasný, že to bude prohra....a to bylo vidět odsud z Český republiky, tak nevím kam dal Xavi oči a rozum...snad se vzchopí a poučí

17.10.2022, 19:53
MazanyHrac MazanyHrac

oprava: jak jsem viděl.....

17.10.2022, 19:54

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 15
2. Club Atlético de Madrid 11
3. Real Madrid CF 11
4. Villarreal CF 11
5. Deportivo Alavés 10
6. Athletic Club 10
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 4
2. Oihan Sancet 3
3. Sandro 3
4. Ayoze Pérez 3
5. Lamine Yamal 3
7. Dani Olmo 3
8. Raphinha 3
21. Pedri 2
59. Jules Koundé 1
60. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat