Xavi: Nikdo nemá větší potenciál než Pedri

Xavi: Nikdo nemá větší potenciál než Pedri

Xavi byl po vítězném utkání na hřišti Valencie s předvedenou hrou spokojený. Vyzdvihl také výkon Pedriho, který do zápasu naskočil z lavičky. 

"Jsem velmi spokojený a šťastný. Nebyli jsme tak dobří jako v některých momentech proti Neapoli, ale byli jsme efektivní," chválil Xavi.

"První poločas byl velmi dobrý. Bylo to těžké utkání. Je to další venkovní zápas, ze kterého odcházíme spokojení. Odjíždíme s velmi důležitou výhrou. Góly byly fantastické."

Xavi dále chválil Pedriho:

"Neztrácí míče a dokáže hrát oběma nohama. To, co předvádí, je fantastické. Je na špičkové úrovni, a to je mu teprve 19 let. Je to velkolepý hráč a nikdo nemá větší potenciál než on. Musíme si ho hýčkat. V zápase dokáže být rozdílový, je úžasné ho mít. Je jen málo hráčů jako je on."

Trenér také pochválil Aubameyanga:

"Celou svou kariéru dává hodně gólů. Dobře se dostává do prostoru. Je zralý, inteligentní, skromný a pozitivní. Mám z něj radost. Dává góly a má sebevědomí."

"Musíme pokračovat v práci. Nejsme v dobré situaci. Jsme v první čtyřce, ale nutně potřebujeme body. Musíme být důslednější a pečlivější. Musíme vědět, jak hrát bez míče i s ním, to nám dělá problémy."


Zdroje: www.marca.com



Diskuze

Pedri mi miestami pripomínal Xaviho v tom, ako si v podstate stojac na mieste dokázal vylepšiť pozíciu. Dnes tam boli skutočne pekné momenty, aj to Busquetsovo obkopnutie.

20.02.2022, 22:57

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 15
2. Real Madrid CF 14
3. Club Atlético de Madrid 11
4. Villarreal CF 11
5. Deportivo Alavés 10
6. Athletic Club 10
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 4
2. Kylian Mbappé 4
3. Oihan Sancet 3
4. Sandro 3
5. Ayoze Pérez 3
6. Lamine Yamal 3
8. Dani Olmo 3
10. Raphinha 3
23. Pedri 2
59. Jules Koundé 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat