Xavi: Očekáváme podobný zápas jako v Miláně

Xavi: Očekáváme podobný zápas jako v Miláně

Trenér Xavi hovořil na předzápasové tiskové konferenci. Jeho tým čeká ve středu klíčový zápas v základní skupině Ligy mistrů.

Soupeř

"Očekáváme podobný zápas jako v Miláně. Očekávám defenzivní taktiku a nízký blok. Máme možnosti a pracujeme na způsobech, jak lépe útočit. Tohle je pro nás finále. Teď nemáme prostor na chyby. Doufám, že to bude s pomocí fanoušků kouzelný večer."

Výběr sestavy

"Nechci toho moc prozradit, ale ano, budeme útočit a budeme stateční. Některé věci změníme. Musíme být agresivnější. Minulý týden jsme nesplnili úkol a teď jsme v těžké pozici, ale zítra máme na domácím hřišti příležitost. Je to finále a dáme do toho všechno."

Vzkaz pro hráče

"Buďte pozitivní. Všechno vidím jako příležitost."

Role fanoušků

"Úloha fanoušků bude zásadní. Chápou to, bude vyprodáno. Ať se stane cokoliv, dáme do toho všechno, aby tři body zůstaly doma."

Start Koundého

"Na zítra připraven nebude. Myslím si, že na El Clásico by už mohl být k dispozici. Bude ale záležet na tom, jak se bude cítit. Pokud nebude stoprocentní, nemá to asi cenu."

Situace ve skupině

"Bylo by velkým zklamáním nepostoupit, ale myslíme pozitivně. Jsme v těžké situaci kvůli prohrám v Mnichově a v Miláně. Ve středu je příležitost to napravit. Chceme vyhrát a zůstat v této soutěži naživu."

Tlak na rozhodčího

"Po minulém zápase jsme byli našvaní, což je normální, ale to je teď za námi. Je o tom, abychom hráli lépe. Pokud se zlepšíme, možná nebudeme muset mluvit o rozhodčích. Realita je taková, že nejsme na takové úrovni jako před několika týdny a musíme hrát lépe."

Lewandowski

"Musí být důležitý v každém zápase. To ale platí i o dalších hráčích. Musíme se zlepšit a lépe jej využívat. V posledních dvou zápasech jsme ho dostatečně nevyužili. V Mnichově to bylo o neproměných šancích. V Miláně to proti třem vysokým stoperům bylo složité."

 


Zdroje: www.sport.es



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 15
2. Club Atlético de Madrid 11
3. Real Madrid CF 11
4. Villarreal CF 11
5. Deportivo Alavés 10
6. Athletic Club 10
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 4
2. Oihan Sancet 3
3. Sandro 3
4. Ayoze Pérez 3
5. Lamine Yamal 3
7. Dani Olmo 3
8. Raphinha 3
21. Pedri 2
59. Jules Koundé 1
60. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat