Xavi: Podepsání Haalanda je hypotetické, uvidíme co se stane

Xavi: Podepsání Haalanda je hypotetické, uvidíme co se stane

I přes nepříznivou finanční situaci je Haaland podle posledních zpráv jedním z přestupových cílů Blaugranas. Xavi se v rozhovoru po zápase s Boca Juniors k této informaci příliš vyjadřovat nechtěl.

"Vše, o čem se nyní mluví, jsou hypotézy. Barcelona si musí situaci na trhu hlídat, je jasné, že potřebujeme nějaké změny a posily, ale uvidíme, co se stane."

Co říká na výkon Daniho Alvese?

"Byl velmi dobrý, ale to už o něm víme. V útoku i v obraně nám může hodně pomoct. Také je rozdílový hráč, co se asistencí týče, to nám také hodně pomůže."

Výsledek zápasu Xavi moc neřeší.

"To je to nejmenší. Soustředíme se na pozitivní věci, na debut Daniho a na výkony mladých hráčů. U některých hráčů jsme se snažili změnit jejich herní pozici a byl to dobrý test. Mladí hráči také ukázali charakter," okomentoval utkání Xavi.


Zdroje: www.marca.com



Diskuze

Přesně tak vnímám zápas s Bocou taky. Jak jsem psal - Xavi vyzkoušel, co vyzkoušet chtěl, Dani si konečně zahrál a zkusili se i nějací hráči z béčka. A prohra? Celkem nezájem..

A podepsat kvalitního hrota musíme! Hlavně čistokrevného hrota, ne nějaké podhroty nebo hráče schopného hrát vpředu na všech postech. Na nic! Potřebujeme rozeného střelce.
Jen si nejsem jistý Haalandem.. On, jeho fotřík a agent Raiola z nás sedřou kůži. Byl by výborný, navíc je mladý, čili i perspektivní, ale ty finanční požadavky...

15.12.2021, 17:16

No, byl by pro nás skvělej, kromě gólovosti by nabídl i super fyzický parametry, což se vždycky počítá. Ale proč by k nám chodil? Těžko budem přeplácet další zájemce a po sportovní stránce taky nemůžeme momentálně nabídnout nic zajímavýho, spíš naopak. Leda by byl echt barcelonskej srdcař, což jsem o něm zatím nezaznamenal.

15.12.2021, 18:18

Navíc když vidíte, jak Haaland komunikuje s publikem, jak burcuje kotel. To ho strašně baví. No a co si budeme. To by si u nás moc neužil.

15.12.2021, 19:04
smazáno cechoma

Zdalo sa mi, že v Boce fanúšici viac fandili Barcelone ako v Barcelone. Možno by sme mali chodiť po svete.

15.12.2021, 20:49

Já bych klidně riskl Schicka. Sice je u něj větší riziko zranění než u Haalanda a Vlahoviča, ale mohl by místo 80 stát třeba 40 mega. Techniku má na devítku výtečnou, je kreativní, zakončovat umí. A motivovaný by byl brutálně, jako první Čech ve velkoklubu po x letech, navíc s neuvěřitelnou šancí na základ.

15.12.2021, 21:14
Biscuit Klokanomet

Schick se k nám nehodí ... nepomohl by si ani on ani Barcelona

16.12.2021, 10:26
pyspetr Biscuit

a který útočník se k nám hodí ale??

16.12.2021, 12:33
Jordi pyspetr

Lukaku, jenže ten je spoko v Chelsea a navíc na něj nemáme. Hallanda jsme měli koupit v době kdy ho kupoval Dortmund jenže tehdejší "geniální" vedení bylo takové jaké bylo.... Nemáme finance na to kupovat zavedené hvězdy. Nezbývá než trochu riskovat a kupovat levnější naděje. A klidně jich koupit víc. Pořád to vyjde levněji než nějaká megastar. Navíc mezi nimi bude konkurence a náhrada když se některý zraní. Věřím že by Schick dokázal překvapit. Ale pro Barcu je bohužel asi příliš neviditelný.

16.12.2021, 12:58
Jordi pyspetr

No a pak je tu přece Cavani, ten bude určitě zakončovat s větší jistotou než LDJ. Už má svůj věk tak by nemusel být tak náročný co se týče platu.

17.12.2021, 20:39
Svobi Biscuit

Naopak! Hodí se k nám dost. Momentálně jsme tým bez tváře a funkčního stylu. Byl by o parník náš nejlepší útočník. Schick je na svojí výšku silný v kombinaci, technicky zdatný a v případě, že by nám to nešlo po zemi, tak by jsme konečně měli i "plán B". Samozřejmě finančně pro nás asi nedostupný, bohužel.

16.12.2021, 20:05
Biscuit Svobi

No zní to pěkně ... já si tehdá myslel že Griezmann bude nějaký plán B a nic ... Pokud se dá Barcelona na přímočarý fotbal s rychlýma breakama a nakopávání balonu dopředu tak by se sem hodil ... to si myslím že se nestane takže by se tu Schick jen trápil a Barcelona by z něj nevytěžila to co dokážou jiný týmy třeba právě v Německu. Teoreticky by to šlo prakticky už ne.

16.12.2021, 20:28

Strašná škoda toho Augera. To byl přesně hráč, kterého potřebujeme. Již hotového kvalitního hrotaka. Mladého talentu máme na všech postech plno a myslím, že do útoku momentálně potřebujeme hotového zkušeného hráče, který nepotřebuje na jeden gól 10 akcí. Za dob Xaviho a Iniesty, kteří těch 10 akcí udělali by to šlo, ale teď bohužel ne.

17.12.2021, 15:27

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 15
2. Real Madrid CF 14
3. Club Atlético de Madrid 11
4. Villarreal CF 11
5. Deportivo Alavés 10
6. Athletic Club 10
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 4
2. Kylian Mbappé 4
3. Oihan Sancet 3
4. Sandro 3
5. Ayoze Pérez 3
6. Lamine Yamal 3
8. Dani Olmo 3
10. Raphinha 3
23. Pedri 2
59. Jules Koundé 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat