Zástupci Barcelony a Valencie se setkali ohledně Solera a Gayi

Zástupci Barcelony a Valencie se setkali ohledně Solera a Gayi

Novinář Gerard Romero oznámil, že v Barceloně došlo ke schůzce mezi zástupci Barcelony a Valencie. Na straně katalánského klubu jednali prezident Joan Laporta a Rafa Yuste, za Valencii prezident Anil Murthy a poradce Joey Lim.

V Barceloně pracují na posílení kádru pro příští sezónu a dlouhodobě mají zájem o dvojici hráčů Valencie - Carlose Solera a Josého Gayu. Oběma hráčům vyprší smlouva v roce 2023.

Podle uniklých nahrávek, které zveřejnila SuperDeporte se prezident Murthy nechal slyšet, že nebude hráčům bránit v případném odchodu a pro Barcelonu se tak naskýtá velká příležitost.

Pro Xaviho je důležitá převážně pozice levého obránce, kde hledá konkurenci pro Jordiho Albu. Další jméno, které je se zájmem Barcelony silně spojováno, je Marcos Alonso z Chelsea.

V záloze se klub poohlíží po případné náhradě za Frenkieho de Jonga, o jehož odchodu se v poslední době hovoří. V případě španělského záložníka se hovoří o ceně 40-50 milionů eur, což si Barcelona nemůže dovolit. Zvažuje tedy, že by do transakce mohla zařadit jednoho z trojice Martin Braithwaite, Riqui Puig a Sergiño Dest.

 


Zdroje: www.sport.es



Diskuze

Jako oba bych bral. Gaya tak 25 - 30M. Soler max 50. Pokud jim navrhneme nějakou tu výměnu např. Dest, Puiq a 40M za Solera s Gayou, měli by to vzít.

18.05.2022, 19:07

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 15
2. Club Atlético de Madrid 11
3. Real Madrid CF 11
4. Villarreal CF 11
5. Deportivo Alavés 10
6. Athletic Club 10
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 4
2. Oihan Sancet 3
3. Sandro 3
4. Ayoze Pérez 3
5. Lamine Yamal 3
7. Dani Olmo 3
8. Raphinha 3
21. Pedri 2
59. Jules Koundé 1
60. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat